Officielt: Svensk landsholdsspiller til FCK

Midterforsvareren Per Nilsson er blevet præsenteret i FC København på en tre-årig kontrakt

Per Nilsson er på plads i Parken. (Foto: FCK)
Per Nilsson er på plads i Parken. (Foto: FCK)

FC København har nu meldt signingen af midterforsvareren Per Nilsson ud. Han kommer til klubben på en fri transfer fra Nürnberg, der i den forgangne sæson rykkede ned i 2. Bundesliga

De næste tre år er Per Nilsson så at finde i FC København, og han glæder sig til at starte op i sin nye klub den 26. juni, når ferien er slut.

Se også: Nu igen: Bøde på vej til Brøndby

- Jeg glæder mig meget til at komme til FC København. Sportsligt føler jeg, der er stor mulighed for at spille om titler, og der en udfordring om at prøve at komme i Champions League så ofte som muligt. Klubbens ambitioner, på det område, harmonerer godt med mine egne som fodboldspiller. Samtidigt har jeg kun hørt positivt om klubben og byen fra tidligere og nuværende landsholdskammerater. Så jeg ser meget frem mod udfordringen og vil gøre mit til, at det bliver en fremgangsrig tid for klubben og byen, siger Per Nilsson i en pressemeddelelse fra FCK.

Se også: Nyindkøb: Hvad får FCK for sine 10 millioner?

Per Nilsson har fået Kris Stadsgaards trøje nummer fire i FCK, der melder ud, at Stadsgaard selv har ønsket at skifte til nummer 13.

Se også: FCK køber tidligere Premier League-spiller

Den 31-årige svensker er FC Københavns femte nyindkøb denne sommer. Tidligere har klubben hentet Franco Mussis, Tom Høgli, Stephan Andersen og Steve De Ridder.

0 kommentarer
Vis kommentarer