Se beløbet: Rige russere byder på FCK'er

For anden gang på tre år køber FC Krasnodar dyrt i Superligaen

Ragnar Sigurdsson ser ud til at følge sin landsmand Solvi Ottosen til Rusland (Foto: Jakob Jørgensen)
Ragnar Sigurdsson ser ud til at følge sin landsmand Solvi Ottosen til Rusland (Foto: Jakob Jørgensen)

Yura Movsisyan banede vejen og nu nyder FC København godt af det.

For alt tyder på, at det er den russiske subtop-klub FC Krasnodar, der har fingrene ude efter FCK-spilleren Ragnar Sigurdsson.Russerne købte for tre år siden Yura Movsisyan i Randers FC. En handel der viste sig som et øjeblikeligt hit, og klubben kunne i sommer sende den armenske landsholdsspiller videre til Spartak Moskva for mere end 50 mio. kr.

FC Krasnodar ejes af multi-milliardæren Sergei Galitsky, der figurerer blandt Ruslands 20 rigeste mænd. På Forbes' seneste opgørelse stod han opført med en personlig formue på den anden siden af 50 milliarder kroner.I sommer hentede FC Krasnodar Andreas Granqvist til Sortehavskysten, og han har altså udsigt til at få en makker i centerforsvaret, som han deler sprog med. FC Krasnodar menes at have budt i omegnen af 20 mio. kr. for Ragnar Sigurdsson, der blot har halvandet år tilbage af sin kontrakt i FCK.

Islændingen har passeret 28 år og derfor forventes FC København at takke pænt ja til det tilbud, som klubben i går bekræftede over for Fondsbørsen.0 kommentarer
Vis kommentarer