Annonce:
Annonce:

Vejen banet for FCK-salg til de norske mestre

Stefan Johansen har forladt den norske landsholdslejr for at skifte Strømsgodset ud med en udenlandsk klub. Dermed er vejen så godt som banet for Thomas Kristensen, der er blevet sat i forbindelse med nordmændene som hans afløser

Thomas Kristensen kan være på vej til Norge (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Thomas Kristensen kan være på vej til Norge (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

23-årige Stefan Johansen forlader Strømsgodset til fordel for en udenlandsk klub i januar. Nordmændene forventer allerede efter sæsonafslutningen i november, at Johansen ville solgt, og nu er det tæt på.

Midtbanemanden har forladt den norske landsholdslejr for at føre slutforhandlinger med en udenlandsk klub, der formentlig er Glasgow-klubben Celtic, der forlængst har bekræftet forhandlingerne med Strømsgodset omkring Johansen.

- Mohamed Elyounoussi (Sarpsborg 08) er kaldt ind som ny spiller i landsholdstruppen. Han erstatter Stefan Johansen (Strømsgodset), der er i slutforhandlinger med en ny klub, skriver det norske fodboldforbund i en pressemeddelelse.

Dermed er vejen banet for danske Thomas Kristensen, der i fredags blev sat i forbindelse med den norske mesterklub, der i danske David Nielsen har en assistenttræner med et rigtig stort kendskab til Kristensen og dansk fodbold.

FC København-træner Ståle Solbakken forklarede torsdag, at han har accepteret, at Thomas Kristensen ønsker at prøve sig af i udlandet, inden hans karriere slutter. Selv fortalte Kristensen fortalte i fredags til tipsbladet.dk, at han ikke kender til interessen fra Strømsgodset.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: