Mussis træner: FCK kan tilbyde 15 gange mere end os

Franco Mussis træner i Gimnasia La Plata havde helst beholdt FCK-emnet i klubben, men han erkender, at de danske mestre har stærke, økonomiske muskler

(Foto: Eldia.com.ar)
(Foto: Eldia.com.ar)

Franco Mussis.

Det er efterhånden et navn, de fleste fodboldglade danskere har lært at sige i det igangværende transfervindue. FC København har i et stykke tid forhandlet med midtbanespillerens argentinske klub Gimnasia de La Plata, og meldingerne går på, at en transfer er ved at være i hus, og Mussis nærmer sig den danske hovedstad.

Gimnasia har ellers ikke været nogen nem part at forhandle med, har FCK-repræsentanterne undervejs kunnet konstatere. Det skyldes først og fremmest, at den argentinske klub i bund og grund ikke er interesseret i at sælge profilen til de danske mestre.FCK-forhandler: Gimnasia svære at forhandle med

- Det ville være skørt at slippe en af ligaens bedste spillere. Mussis er en fantastisk spiller med en fremtid på landsholdet. Men FCK kan tilbyde 15 gange mere, end hvad vi kan give, siger Gimnasia-træner Pedro Troglio til TYCsports.

Angiveligt afviste Gimnasia La Plata det seneste bud fra FC København, men ifølge både danske- og argentinske medier har løverne ikke opgivet kampen og har efter sigende afgivet et nyt båd på Franco Mussis, der regnes som en af de mest lovende spillere i argentinsk fodbold.