FCK prøver stadig at hente Zanka

FC København forsøger at lukke en handel med Mathias Zanka Jørgensen, men PSV viger næppe på kravet om god betaling

Der bliver travlt på kontoret hos FC Københavns sportsdirektør, Carsten V. Jensen, denne fredag. Andreas Cornelius er på vej hjem til hovedstadsklubben, Franco Mussis er ved at afslutte sin handel den samme vej, og så har FCK forhandlinger med PSV om et tilbagekøb af Mathias Zanka Jørgensen.

SLUT: Sådan forløb transfervinduets sidste dag

Zanka satte i går åbenlyst spørgsmålstegn ved sin fremtid, da han med en negativ besked på Twitter fik sat gang i spekulationerne om nedbrudte forhandlinger mellem klubberne. Senere kunne Voetbal International også fortælle, at PSV-træner Phillip Cocu ikke ville af med sin åbenlyse forsvarsreserve.

FCK fortsætter jagten i Argentina

Helt død er handlen dog ikke, for her til morgen skriver De Telegraaf, at FC København vil forsøge med et sidste bud på Zanka i dag. Ifølge avisen vil Cocu og sportschef Marcel Brands stadig beholde Zanka som tredjevalg, men FCK er så klar på en genforening, at man på transfervinduets sidste dag vil gøre endnu et forsøg på at løse Zanka fra den hollandske kontrakt.

'Kun benbrud kan forhindre Cornelius-handel'

Zanka har selv givet udtryk for sin iver efter at vende hjem til FC København, hvor han vil få langt større chance for mere spilletid. Og ifølge BT skulle klubberne også være enige, men PSV vil have en erstatning på plads, før man giver grønt lys for et skifte.