Cornelius om flop-titel: Kommer nok fra Brøndby-fans

Det er nok mest Brøndby-fans og folk, der i forvejen ikke kan li’ mig, der siger det, vurderer Superligahistoriens dyreste indkøb

Andreas Cornelius har ikke noget i mod, at man kalder ham et flop (Foto: Lars Poulsen)
Andreas Cornelius har ikke noget i mod, at man kalder ham et flop (Foto: Lars Poulsen)

ALCANTARILHA (Ekstra Bladet): Han skrev under på en fem år lang kontrakt med Cardiff, men kom hjem igen blot et halvt års tid siden uden at have slået til i verdens bedste fodboldliga.

Prædikatet ’flop’ ligger lige, når man skal betegne Andreas Cornelius’ kiksede ophold i Wales – men det er hovedpersonen selv sådan set iskold over for.

- Hvis folk vil kalde mig et flop, så fint med mig. Det er jeg helt ligeglad med. Jeg ved jo selv, hvad der er sket. Jeg tror mest, det er Brøndby-fans og folk, der i forvejen ikke kan lide mig, der siger de ting.

Se også: Superliga-rival: Cornelius var et flopSe også: United-legende 'opfandt' Cornelius-comebacket

- Hvordan du end vender og drejer det, kan det ikke blive negativt at blive købt for så mange penge. Jeg synes det er en positiv historie.

- Jeg er vel blevet solgt for over 100 mio. på et halvt år – det er vel okay, når nu jeg kun er 20 år gammel, ha ha.

Tror du ikke, at eventuelle købere i fremtiden vil tænke ’hov, Cornelius, var det ikke ham, der kun holdt et halvt år i Premier League’?

- Jo, det tænkte jeg også, da jeg fik tilbuddet om skifte hjem til FCK, men jeg tror det ikke, for jeg tror udelukkende, man kigger på niveau, jeg har på det givne tidspunkt i fremtiden, og er mit niveau højere om to år, så er jeg flere penge værd, end jeg var for et halvt år siden.

Se også: Cornelius: Jeg har masser af selvtillidSe også: FCM-træner: Havde forventet mere af FC København

0 kommentarer
Vis kommentarer