Mareridtslæsning: FCK-fans slagter katastrofekeeper

Jakob Busk, der storfloppede i topkampen mod FCM, bør skåne sig selv for at læse med på FCK-fansenes debatfora dagen efter 5-1-lussingen i Parken

Jakob Busk får en ordentlig tur i vridemaskinen efter sin mareridtskamp mod FC Midtjylland (Foto: Tariq Mikkel Khan).
Jakob Busk får en ordentlig tur i vridemaskinen efter sin mareridtskamp mod FC Midtjylland (Foto: Tariq Mikkel Khan).

Han er udråbt som et af Danmarks største målmandstalenter, og har da også - i en alder af 20 år - formået at slå gennemrutinerede Kim Christensen af pinden som andetvalg til målmandsposten i FC København. Men da det blev alvor, i topkampen mod FC Midtjylland i Parken, storfloppede Jakob Busk med to fatale (mangel på) indgreb, og satte dermed gæsterne godt igang undervejs mod den totale ydmygelse.

Og unge Busk bør nok spare sig selv for at kigge med på diverse FCK-debatfora i dag, for det er bestemt ikkke udpræget opmuntrende læsning for københavnernes uheldige bageste skanse.

Åh nej! Her dropper ung FCK-målmand

Nedenstående udpluk er hentet fra FCK-forummet Sidelinien.dk:

  • Hold nu kæft hvor er Jakob Busk piv hamrende ringe. HVER gang den mand har fået chancen, så har han jo floppet. Kort og godt: Væk, duer ikke
  • Man kan undre sig over, at Busk blev gjort til andenmålmand, når talentet tydeligvis ikke er til det. Man kan undre sig endnu mere over, at Kim C ikke har overtaget pladsen igen, når Busk har fået chancen flere gange uden at gribe den.
  • Busk får Balazs Raboczki (eks-FCK-keeper med et mildest talt blakket ry blandt fansene, red.) til at ligne Manuel Neuer.
  • Det må stå voldsomt dårligt til med udviklingen af danske målmænd, når han kan være på U21-landsholdet.
  • Han har været dårlig i alle førsteholdskampe, han har fået chancen i. Han har simpelthen ikke niveauet. Han kan jo ikke gribe en bold!
  • Det var en fejl at gøre ham til andenmålmand. Det virker som om, at man vil køre ham i stilling koste hvad det vil. Det fungerer bare ikke, og slet ikke på et hold, der i forvejen har defensive vanskeligheder.
  • Vi spillede sgu fint, indtil miniputmålmanden valgte at se bold
  • Han var som en rystet bokser. Spillede sig dog op i anden halvleg, som han dog aldrig burde have deltaget i. Jeg er dybt rystet...
  • Og så må vi konkludere, at Busk ikke er FCK-materiale. Han er sikkert en strålende målmand til træning eller i reservekampe, men det ser ikke ud til, at det mentale er godt nok. I dag (søndag, red.) koster han de to første, og hans usikkerhed spreder sig tydeligvis til hele holdet. Derudover husker jeg hans kamp med AGF i efteråret og pokalen med OB, hvor han også havde smør på handskerne.
  • (...) Derudover mangler Busk både højde og drøjde til overhovedet at kunne være tilstede inde i feltet. KÆMPE fejl af Ståle at sætte ham ind til sådan en kamp Så må han bruge et år på træningsbanen på at komme tilbage, hvis han formår. Afgørende topkampe er ikke til for at en helt igennem talentløs knægt, som aldrig burde have fået chancen til at begynde med, partout skal vogte kassen.
0 kommentarer
Vis kommentarer