Arnesen vil hente FCK-stjerne

FC Københavns midtbaneprofil kan være på vej til tysk fodbold.

Nicolai Jørgensen omfavnes af Claudemir, der kan være på vej til Hamburger SV (Foto: Lars Poulsen)
Nicolai Jørgensen omfavnes af Claudemir, der kan være på vej til Hamburger SV (Foto: Lars Poulsen)

FC Københavns brasilianske angriber Claudemir har i forårssæsonen vist prøver på det niveau, han tidligere har været oppe på i FC København-tiden. Efter en længere periode med formdyk ser det således ud til, at Claudemir er ved at være tilbage på topniveau, og det har man bemærket i udlandet.

Claudemir skulle således være et varmt navn i tyske Hamburger SV, der er stærkt interesseret i den brasilianske midtbanemand. Det skriver den store lokalavis Hamburger Morgenpost.

Læs også:

Se også: Arnesen: Bendtner har afvist mig to gange

Hamburger SV er godt i gang med en genrejsning i den tyske Bundesliga, hvor holdet trods et skidt nederlag i weekenden, stadig er med i kampen om de europæiske pladser i Bundesligaen. Lykkes det at slutte så højt i ligaen, vil Claudemir være en god tilføjelse til truppen næste sæson, hvis der står Europa-bold på plakaten.

Claudemir er gennem det meste af sin FCK-tid blevet sat i forbindelse med større klubber. I vinter var hollandske Twente angiveligt ude efter midtbanespilleren, men nu ser det altså ud til, at fremtiden kan lægge i tysk fodbold hos Hamburger SV, hvor danske Frank Arnsen i øvrigt er sportschef.

FC København har kontrakt med Claudemir helt frem til sommeren 2015.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere