Daniel Jensen om kontrakt: Vil gerne forlænge

Daniel Jensens kontrakt med FCK løber kun frem til sommer, men midtbanespilleren er åben for en forlængelse.

(Foto: Thomas Sjørup)
(Foto: Thomas Sjørup)

FC Københavns nytilkomne Daniel Jensen fik i 3-2-sejren over OB sine første Superliga-minutter nogensinde.

Den 33-årige danskers kontrakt løber dog kun frem til sommer, men hovedpersonen selv har absolut intet imod at forlænge med københavnerne.

- Jeg er åben for alt og foretrækker selvfølgelig en forlængelse, men lige nu koncentrerer jeg mig bare om at tage en dag ad gangen, siger Daniel Jensen.

- Jeg ville gerne have skrevet en lidt længere kontrakt end det halve år, men det er klart, at jeg kommer hjem med en skadeshistorik, og det kan jeg fuldt ud forstå, og så må vi se, hvad der sker bagefter, siger han.

Daniel Jensen blev mod OB placeret i en fri rolle på den offensive midtbane. En plads, han kun blev brugt på få gange tidligere i sin karriere. Den nye rolle passer dog den tidligere A-landsholdspiller helt fint - han vil bare være på banen.

- Lige nu vil jeg bare spille, koste hvad det vil. Jeg skal bare holde mig skadefri, træne godt, og hvis han (træner Ariël Jacobs, red.) vil bruge mig oppe foran, så er jeg da klar på det, siger Daniel Jensen, der ikke spekulerer over endnu et udenlandsophold.

- Min førsteprioritet lige nu er at gøre det godt for FCK, og så tager vi den derfra, slutter han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere