Søren Frederiksen: Fik ikke chancen i FCK

Den tidligere SønderjyskE spiller fik aldrig chancen i hovedstadsklubben, selv om han følte, at han havde fortjent det

Søren er glad for, at AaB er villige til at give ham chancen for at få ny luft under vingerne. (Foto: René Schütze)
Søren er glad for, at AaB er villige til at give ham chancen for at få ny luft under vingerne. (Foto: René Schütze)

Det var en af de mest overraskende handler i dansk fodbold i 2010, da FCK valgt han tilknytte SønderjyskE-angriberen Søren Frederiksen på en treårige aftale.

Han var udset til at være Jesper Grønkjærs afløser på sigt, hvor han blev sammenlignet med en af Hollands stjernespillere af FCK’s sportsdirektør Carsten V. Jensen:

– Han kan nogle ting, som vores andre angribere ikke kan. Han kan godt minde om Arjen Robben med sit drev med bolden og sit gode venstreben, mens højrebenet kun bruges, hvis han skal skubbe bolden det sidste stykke over stregen.

Fortjente chancen
Men opholdet hos Løverne blev langt fra som forventet. To mindre vellykkede lejeophold i henholdsvis den gamle klub SønderjyskE og 1. divisionsklubben Vejle-Kolding samt en alvorlig korsbåndsskade i 2011 fik sat ham langt tilbage i køen i hovedstadsklubben.

Men alligevel synes den 23-årige fodboldspiller ikke, at han fik chancen for FCK.

– Jeg føler ikke, at jeg fik chancen, og jeg følte til sidste under Ariël Jacobs, at jeg ikke gjorde mig fortjent til at spille, hvilket jeg også gjorde udtryk for, fortæller Søren Frederiksen til Ekstra Bladet og fortsætter:

– Vi tog derfor en snak, hvor han gav udtryk for, at han værdsatte min indsats under træningen, og jeg fik også ros fra mine holdkammerater, der støttede mig. Det var derfor rigtig irriterende, at jeg ikke fik lov til at spille, når jeg og andre lidt føler, at jeg havde fortjent det.

Derfor blev begge parter enige om, at deres veje skulle skilles, da AaB i vinterens transfervindue viste deres interesse for ham, hvor han har underskrevet en toårig aftale.

Læs mere i avisen i dag:

- Hvorfor det ikke blev til et gennembrud i FCK.

- At holdene ikke stod i kø for at tilknytte Søren Frederiksen.

- Tidligere spillere, der heller ikke slog igennem i FCK.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere