Mike J. før FCK-kamp: Rosenborg størst i Norden

Den tidligere Brøndby-motor Mike Jensen kan få sin ilddåb som Rosenborg-spiller mod FC København

Mike Jensen i Rosenborgs trøje. Den tidligere Brøndby-spiller har fået nummer 7 på ryggen.
Mike Jensen i Rosenborgs trøje. Den tidligere Brøndby-spiller har fået nummer 7 på ryggen.

Det uundgåelige spørgsmål, når man lander i Rosenborg som ny spiller, synes at være, hvilken klub der er største i Norden. Underforstået: Er Rosenborg større end FC København?

Både Nicki Bille og Tobias Mikkelsen svarede, da de for nylig ankom til den norske klub, at Rosenborg er størst. Og den tidligere Brøndby-spiller Mike Jensen valgte at give sine nye, danske holdkammerater ret, da hans onsdag ankom til Trondheim.

- Jeg er selvfølgelig enig med Nicki og Tobias i, at Rosenborg er større, siger Jensen til klubbens hjemmeside - en udtalelse, som han allerede om 10 dage kan få spark over skinnebenet for, når han i Rosenborg-trøje stiller til testkamp i Parken mod netop FC København.

Jensen betegner skiftet fra Brøndby til den norske klub som et skridt op.

- Jeg har selvfølgelig store forventninger. Det er en stor klub, en traditionsrig klub. Rosenborg er også meget kendt i Danmark. Jeg kender trænerne, historien, de store spillere, der har været her gennem tiden, og endda hvordan det er gået de sidste par sæsoner.

- Jeg ved meget om klubben, og jeg kan også godt mærke, at forventningen er, at Rosenborg skal ligge i toppen, siger Mike Jensen.

Rosenborg BK vandt 13 norske mesterskaber i træk fra 1991 til 2004, deltog i samme periode 12 gangei gruppespillet i Champions League og nåede kvartfinalen i 1997. Klubben har dog ikke vundet det norske mesterskab siden 2010.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere