Brandvarm AGF'er: FCK er spændende

Casper Sloth udelukker ikke at skifte til en anden dansk klub.

AGF's Casper Sloth (tv.) har ikke noget imod at blive holdkammerat med Lars Jacobsen i FCK
AGF's Casper Sloth (tv.) har ikke noget imod at blive holdkammerat med Lars Jacobsen i FCK

AGFs Casper Sloth fik de sidste ti minutter af Danmarks testkamp mod Makedonien i går, og dermed fik Sloth sin anden landsholdsoptræden i karrieren. De to kampe er kommet i denne sæson, hvor Sloths karriere for alvor har taget fart - ikke alene er han kommet på A-landsholdet, men han er også blevet et varmt salgsemne.

I januar meddelte den belgiske storklub Club Brugge således, at de fulgte Sloth, men hvis midtbanespilleren skal væk fra Aarhus, skal det ikke nødvendigvis være til en udenlandsk klub.

- Jeg kunne godt forestille mig at skifte til en anden klub i Danmark. Jeg synes, FCK er en spændende klub. Det er den største klub i Danmark, og de spiller en god form for fodbold, så der er da nogle klubber her, som kunne være interessante, men det må se på, hvis det bliver aktuelt, siger Casper Sloth til tipsbladet.dk og afviser, at han har været i kontakt med FCK.

Læs også:

Related content

Det blev altså ikke til noget skifte i denne omgang for Sloth, men han føler sig snart klar til at tage skridtet videre.

- Jeg ville gerne prøve mig af i en anden klub og en større liga, og hvis det var sket i januar, så ville jeg også være klar til det. Nu stiler jeg så efter at se, om der kan ske noget til sommer, men jeg sætter ingen deadline i forhold til, hvornår jeg skal af sted. Jeg drømmer om at komme videre, det gør de fleste, men jeg har ingen tidsramme, siger han og kommenterer på interessen fra Club Brugge:

- Umiddelbart lyder det som en god klub. Det er en liga, der måske er lidt bedre end den danske, men ikke helt på niveau med de allerbedste i Europa, så det ville være en god liga at starte i. Samtidig spiller de europæisk og spiller possession-fodbold, som jeg er tilhænger af, så det virkede som en god klub, siger han.

Læs også:

Se også: Silkeborg scorede fire i træk mod AGF

Casper Sloth har også været med på ligalandsholdets tur til USA i slutningen af januar.

Læs flere fodboldhistorier på tipsbladet.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere