FCK-flop: Alt kan ske til sommer

Christian Grindheim skifter til Vålerenga på en lejeaftale, men til sommer har han stadig et år tilbage af kontrakten, og hvad skal der så ske?

Christian Grindheim blev ikke den store succes i FCK. (Foto: Thomas Sjørup)
Christian Grindheim blev ikke den store succes i FCK. (Foto: Thomas Sjørup)

Nordmanden Christian Grindheim gennemfører i dag sit skifte til Vålerenga, når han formentlig består lægetjekket i den norske klub. FCK'eren bliver lejet ud for et halvt år, som de to klubber bekræftede i går.

Vålerenga har fået en købsoption på midtbanemanden, der er blevet tilovers i FCK, og om Grindheim skal tilbage og spille det sidste år af sin kontrakt i FCK, ved han derfor ikke endnu.

Læs også:

Se også: Flere Superliga-spillere på vej til Norge?

- Mit første mål er at spille mig til en fast plads hos Vålerenga. Hvad der sker, når lejeperioden er ovre, ved jeg ikke. Jeg havde en fin snak med direktøren i FCK, og en mulighed er, at jeg returnerer til Danmark til sommer. Vålerenga har option på løb, så de har jo muligheden for at gå i forhandlinger tidligt, hvis de ønsker det. Vi må se, hvad der sker, siger Christian Grindheim til Haugesunds Avis.

Grindheim troede længe, at det ville blive svært for ham at komme væk fra FC København, for Superliga-duksene ville ikke slippe ham uden at få betaling for det.

Læs også:

Se også: Grindheim vil væk fra FCK

- Det var aldrig aktuelt for FCK at lade mig gå gratis, og en overgang virkede derfor vanskelig. Så kom Vålerenga på banen med et forslag om et lejeophold. Klubberne blev enige og efter at have tænkt lidt over det, fandt jeg ud af, at det var bedste for mig nu.

Nu venter en tur til La Manga med de nye holdkammerater i Vålerenga. En destination som Grindheim kender godt. Han er nemlig lige kommet hjem fra en træningslejr dertil med hans nu tidligere klub.

- Jeg skal nok klare 10 dage mere, lyder det fra nordmanden.

Læs flere fodboldhistorier på tipsbladet.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere