Kvist trods 6-1-lussing: Vi er bedre end FCK

- Jeg kunne ikke lade være med at grine højt, da jeg så lodtrækningen, siger William Kvist om mødet med FC København i Europa League

VfB Stuttgarts danske landsholdsspiller William Kvist forventer at få videre fra Europa League-gruppen med FC København, Steaua Bukarest og Molde. (Foto: Lars Poulsen)
VfB Stuttgarts danske landsholdsspiller William Kvist forventer at få videre fra Europa League-gruppen med FC København, Steaua Bukarest og Molde. (Foto: Lars Poulsen)

HELSINGØR (ekstrabladet.dk): Alt andet end avancement fra gruppespillet i Europa League vil være både en overraskelse og en skuffelse for VfB Stuttgart, der har trukket FC København, norske Molde og rumænske Steaua Bukarest. Det erkender den tidligere FCK-motor, William Kvist, der nu om dage slår sine folder på Stuttgarts hold.

- Det bliver sjovt. Jeg kunne ikke lade være med at grine højt, da jeg så lodtrækningen. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle sidde i et udebaneomklædningsrum i Parken - nogensinde. Det er pudsigt, meget specielt, at skulle møde FCK. Det bliver sjovt.

- Vi er positive over gruppen. Jeg kender personligt Molde og FCK rimeligt godt, og det er to mandskaber, vi burde være bedre end. I hvert fald lidt. Nu tabte vi godt nok 6-1 søndag, så det er måske ikke lige i dag, jeg skal sige det, griner Kvist.

Se også:

Se også: FCK tippes til succes

Når Kvist selv nævner 6-1-lussingen mod Bayern München, kan han selv forklare, hvordan det kunne gå så galt.

- Vi giver fire af dem væk. Decideret giver dem væk ved at spille naivt og uklogt. Det skal man ikke gøre mod Bayern. Vi kommer endda foran 1-0. Så kommer der fire mål, som er deciderede børnefejl, og derefter scorer de et par fine mål, siger Kvist, der dog mener, at Stuttgart-holdet har nogenlunde samme styrke som i sidste sæson, hvor det blev til en 6. plads i Bundesligaen.

- Vi har ikke forstærket os, mens andre hold - Werder Bremen, Schalke og flere andre - har forstærket sig meget. Vi kommer nok til at kæmpe i det samme lag i turneringen som sidste år. Om det hedder en 6. plads, en 8. plads, eller måske en 4. plads, det er svært at sige. Der er rigtig mange hold - blandt andre Leon Andreasens Hannover - som også vil byde ind på de pladser, så hvis man er lidt uheldig, så ender man på en 10. plads, siger Kvist.

Se også:

Se også: FCK henter angriber i OB

Landsholdsspilleren indrømmer, at FC København på en god dag kan skabe visse problemer for Stuttgart.

- Som jeg så dem mod Lille, så kan de så sandelig drille os, både på hjemmebane og udebane, så der skal vi være på toppen, før vi kan kalde os favoritter.

- Jeg så begge FCK's kampe mod Lille, og det var positivt. I forhold til holdet for et par år siden, så er de der nok ikke helt endnu. Baseret på de to kampe, jeg har set, virker det som om, der er en god energi og optimisme, og at konceptet er kommet på plads.

- Det virker også som om, de har fået en dygtig træner. Det virker som et hold, der er noget stærkere end sidste år og i fremgang, vurderer en af løvernes kommende modstandere, der mandag på landsholdets træning kunne tage hele fire kommende modstandere i øjesyn: Nicolai Jørgensen, Andreas Cornelius, Thomas Kristensen og Lars Jacobsen.

Se også: Se også: Juelsgård afviser FCK Juelsgård afviser FCK

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Tipsbladet
Tottenham smed point mod bundhold
Skov: Det har været en fin start
Real Madrid endelig tilbage på sporet
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen