Hjulmand: FCK kvaser os

FC Nordsjællands træner, Kasper Hjulmand, erkendte efter nederlaget til FCK, at hans hold ikke kunne modstå hjemmeholdets enorme fysik

Kasper Hjulmand resignerer på bænken, mens kollegaen hos FCK, Ståle Solbakken, stående kan se sit hold vinde. (Foto: Lars Poulsen)
Kasper Hjulmand resignerer på bænken, mens kollegaen hos FCK, Ståle Solbakken, stående kan se sit hold vinde. (Foto: Lars Poulsen)

PARKEN (Ekstra Bladet): Det var ikke en panseret kampvogn FCK-træner Ståle Solbakken havde kørt ind på Parkens græstæppe til kampen mod Nordsjælland.

Nej, det var såmænd bare en flok aggressive løver med shorts på. FCK vandt med klare 4-0 over FC Nordsjælland lørdag eftermiddag, og her spillede hjemmeholdets kraftfulde spil ind i storsejren

- Vi formår ikke at spille os ud af det pres, som FCK lægger på os. De kvaser os. Den fysik og kraft de kommer med var for stor i dag, sagde Kasper Hjulmand efter kampen.

20 forfærdelige minutter
Hjulmand var ikke færdig med at rose det kraftfulde FCK-mandskab.

- Vi taber bare til et bedre hold i dag. Det er vel det bedste, vi har set FCK spille i år.

Men FC Nordsjælland-træneren mente, at store nederlag kunne have været mindre, hvis hans spillere havde overlevet en forfærdelig periode.

- Vi giver håbløse mål væk i dag og laver for mange personlige fejl. Det er 20 forfærdelige minutter for os, hvor de scorer deres mål, sagde Hjulmand.

De små detaljer
Inden nederlaget til FCK har Hjulmands mandskab ellers været inde i en god oktober med sejre over AGF og FC Midtjylland.

Men træneren mener, der mangler noget, før hans hold igen er tilbage i toppen af dansk fodbold.

- Vi er inde en proces, hvor det er de helt små detaljer og mekanismer, vi skal arbejde med. Og det tager tid. For det er en svær måde, vi gerne vil spille på, sagde Hjulmand

Kasper Hjulmand og FC Nordsjælland har langt op til det superligaguld, de vandt for to sæsoner siden. Holdet ligger lige nu på 11. pladsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere