Parken gav Gislasson gåsehud

FC Københavns tilhængernes engagement på tribunerne i gårsdagens Champions League-kamp imponerede Rurik Gislasson

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

Det siges ofte, at fansene er klubbernes 12. mand, og måske er der noget om snakken.

I hvert fald stod mange tusinde FCK-fans for en imponerende kulisse, da deres mandskab besejrede Galatasaray i gårsdagens Champions League-kamp.

Se også: Internationale medier målløse over FCK

Et inferno af larm bar Ståle Solbakkens tropper frem ad banen i første halvleg, mens opbakningen holdt dem oprejst, da kræfterne var få mod slutningen af opgøret.

Og hjælpen var værdsat. Det fortæller Rurik Gislasson, der med sin aflevering til Braatens matchvinderscoring betalte lidt tilbage til tilhængerne for den fine støtte.

Se også: Delaney fik undskyldning af Galatasaray-stjerne

- Jeg havde gåsehud i de første tyve minutter af kampen og også under opvarmningen. Det var fuldstændig vanvittigt, siger Gislasson.

Det var ellers frygtet, at hjemmebanefordelen ikke ville blive så stor som normalt, da det tyrkiske mandskab har for vane at have en solid opbakning fra herboende tilhængere.

Men end ikke lyden fra kanonslag og andet krudt fra udebaneafsnittet kunne overdøve de mange stemmer, der sang for København.

Se også: Se karaktererne: FCK viste international format

- Jeg er lidt stolt af vores fans. Også fordi at Galatasaray havde så mange tilskuere med, der råber og skriger højt, men man kunne slet ikke høre dem på grund af vores fans.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere