Bænket FCK-spiller: Har ikke brugt et sekund på fremtidstanker

Thomas Kristensen har mistet sin plads i FC København og nærmer sig kontraktudløb, men han bruger ikke tid på at spekulere over fremtiden

Lars Jacobsen, Cesar Santin, Daniel Braaten, Christian Bolanos og Thomas Kristensen har alle kontraktudløb i FC København til sommer, men de danske mestre har allerede på nuværende tidspunkt meldt ud, at man er i dialog med anfører Lars Jacobsen om en forlængelse, mens Cesar Santin forlader klubben efter denne sæson.

Mere usikker tegner fremtiden for de tre øvrige, der endnu ikke har skyggen af afklaring på, hvad der skal ske efter sommerferien. For Thomas Kristensens vedkommende har han i mange år været vant til at pakke støvlerne og tage til træning på Peter Bangs Vej, men for første gang siden skiftet fra FC Nordsjælland i 2008 tegner midtbanespillerens fremtid i den danske hovedstad en smule usikker.

Se også: FCK i dialog med Lars Jacobsen

'TK' har stået i skyggen af Thomas Delaney, Claudemir og Youssef Toutouh i denne sæson og er oftest blevet brugt som indskifter. Det har dog ikke fået midtbanespilleren til at overveje, om der skal ske noget nyt i fremtiden.

- Det er slet ikke noget, jeg tænker på. Vi har fem vigtige kampe tilbage, og dem fokuserer jeg fuldt ud på. Jeg har ikke brugt så meget som et sekund på at tænke på min fremtid. Jeg er klar over, at jeg frit kan snakke med andre klubber fra nytår, men sådan er det med alle spillere, der nærmer sig kontraktudløb. Jeg bruger ikke min tid på det, siger Thomas Kristensen til tipsbladet.dk.

Se også: FCK-profiler glæder sig: Nu bliver det sjovt mod Brøndby

Søndag havde FC København besøg af Viborg i Parken, og ved den lejlighed afsonede Claudemir karantæne. Alligevel var Youssef Toutouh blevet foretrukket frem for Thomas Kristensen som makker til Thomas Delaney, og det tegner et billede af, at den tidligere FCN-spiller i øjeblikket er fjerdevalg i FC København.

- Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg helst vil spille, men det er op til træneren at vurdere, hvem der skal starte inde. Jeg kan ikke gøre andet end at blive ved med at klø på, fastslår Thomas Kristensen.

Midtbanespilleren har fået spilletid i ti af 16 Superliga-kampe for FC København i denne sæson - syv af dem fra start.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere