Fanendo Adi tilbudt landsholdsskifte

FCK-angriberen har muligheder for at spille landsholdsfodbold, men han venter hellere på hjemlandet Nigeria

Fanendo Adi (Foto: Lars Poulsen)
Fanendo Adi (Foto: Lars Poulsen)

Fanendo Adi er nigerianer, men den 23-årige FC København-angriber har spillet i Europa siden 2009, og allerede nu har andre europæiske lande vist interesse for at naturalisere Adi.

- Efter mine ophold i nogle europæiske klubber har jeg fået nogle følere, men jeg kan ikke droppe Nigeria for at spille for et andet land. Jeg er en meget stolt nigerianer, og jeg vil vente på min chance, så længe det er en mulighed, siger Adi ifølge Daily Trust.

Med tre års succes i Trencin er det nærliggende at gætte på Slovakiet som det interesserede fodboldforbund, men det er altså ikke en mulighed for Adi netop nu, da han kun vil spille for fødelandet.

- Jeg har gjort op med mig selv, at jeg vil spille for Nigeria. Bortset fra mit korte ophold med U17-landsholdet har jeg ikke spillet for nogle af ungdomslandsholdene, men jeg er klar til at tørne ud for mit land, hvis jeg får muligheden, siger Adi.

Før en landsholdsplads bliver aktuel skal den fysisk stærke angriber dog nok først overbevis Ståle Solbakken om, at der er mening i at have ham med i truppen hos FC København. Siden Ståle Solbakken tog over i FCK har det været småt med spilletid for Adi, der har måttet se Igor Vetokele, Cesar Santin, Daniel Braaten, Nicolai Jørgensen og Marvin Pourié være foretrukket frem for ham selv.

0 kommentarer
Vis kommentarer