Cornelius: Klart de bedste på banen

Andreas Cornelius mener, at FC København var klasser bedre end AGF søndag eftermiddag i Parken og fortjente sejren, selv om den først kom i hus sent i kampen

Andreas Cornelius (Foto: Lars Poulsen)
Andreas Cornelius (Foto: Lars Poulsen)

FC København havde de fleste chancer og det meste af spillet, men alligevel var løverne kun fem minutter fra blot at få et point i søndagens hjemmekamp mod AGF. Igor Vetokele reddede dog æren for mestrene med en scoring i slutfasen. Og selv om det holdt hårdt, var sejren helt efter fortjeneste. Det mener Andreas Cornelius.

- Vi spiller en god kamp, og det var en god sejr. Vi er klart de bedste på banen og skaber mange chancer. Det er helt indiskutabelt, at vi var bedre end dem. Vi er på vej i den rigtige retning, siger han.

Se også: TV: Matchvinder Vetokele: Accepterer Ståles beslutning

Andreas Cornelius havde et par store chancer i opgøret, men ellers markerede han sig igen med en præstation under vanligt niveau, og desuden begik han et hav af frispark.

FCK-angriberen vælger dog at iklæde sig ja-hatten.

- Jeg er glad for sejren, og så synes jeg, at jeg kommer frem til mange chancer. Det vælger jeg at tolke som noget positivt, lyder det fra Andreas Cornelius.

0 kommentarer
Vis kommentarer