FCK-topscorer: Højeste niveau indtil videre

Igor Vetokele er tilfreds med sin udvikling i FC København, men forventer at blive endnu bedre

Igor Vetokele efter sin scoring mod Esbjerg. (Foto: Jens Dresling)
Igor Vetokele efter sin scoring mod Esbjerg. (Foto: Jens Dresling)

Igor Vetokele har været en af FC Københavns bedste spillere i dette forår, hvor den lille belgier har scoret tre Superliga-mål og gået fra en position som tredjevalg i angrebet til at være en af Ståle Solbakkens foretrukne til forreste geled.

Selv er Vetokele godt tilfreds med sine præstationer, men han lægger ikke skjul på, at han gerne vil gøre det endnu bedre.

- Jeg er tilfreds med min udvikling, men jeg er ambitiøs. Jeg har scoret 12 mål, men det kunne have været flere. Der er nogle ting, jeg skal arbejde med. Nogle gange fører man en kamp med et enkelt mål, og hvis modstanderen så scorer, har man det som angriber dårligt, fordi man burde have scoret og lukket kampen, siger Igor Vetokele til tipsbladet.dk.

Se også: TV-døren står på klem for Brøndby

Igor Vetokele arbejder på at løfte sit niveau yderligere, og han er fast besluttet på at blive en væsentlig profil for FC København i den kommende sæson.

Se også: Bænket FCK-profil: En svær pille at sluge

- Selvfølgelig. Der er stadig plads til forbedring. Jeg er stadig ung, og selvfølgelig kan jeg forbedre mig. Jeg føler, at jeg er i den rette klub til at tage det næste skridt. Jeg er på mit højeste niveau i FCK indtil videre. For at være ærlig, var sidste sæson ikke særlig god for mig, men denne gang har der været gode ting. Indtil videre er jeg på mit højeste niveau, og forhåbentlig kan jeg fortsætte mine præstationer og endda gøre det bedre, siger han.

Igor Vetokeles næste kamp for FC København er på søndag, hvor modstanderen er FC Nordsjælland.

0 kommentarer
Vis kommentarer