FCK vil hente deres fortabte søn hjem

FC København skal sandsynligvis finde en midtstopper til sommer, og cheftræner Ståle Solbakken har snakket med Mathias 'Zanka' Jørgensen om spillerens uholdbare situation i PSV Eindhoven.

(Foto: Thomas Sjørup)
(Foto: Thomas Sjørup)

Mathias 'Zanka' Jørgensen skal væk fra PSV Eindhoven til sommer, og den oplagte tanke er, at den danske forsvarsspiller kan returnere til FC København, hvor han gennem nogle år var en central skikkelse frem til sit klubskifte i sommeren 2012.

Se også: Sådan afgøres guldkampen: Hvem bliver mester?

I sidste uge udtalte spillerens agent Darryll Powell, at Mathias 'Zanka' Jørgensen er åben over for at komme tilbage til FCK, og hos den danske mesterklub er man ikke afvisende over for tanken. Siden klubben solgte Ragnar Sigurdsson i vinter, har man manglet en midterforsvarer, og cheftræner Ståle Solbakken bekræfter, at man er i dialog med Mathias 'Zanka' Jørgensen og spillerens agent.

Se også: FCK-emne kan blive Okore-konkurrent

- Vi skal sandsynligvis finde en midtstopper sommer. 'Zanka' er selvfølgelig en spiller, som vi kender godt, men helheden skal stemme. Plusset med 'Zanka' er, at han kender FCK, minusset er, at han næsten ikke har spillet fodbold i tre år. Han skal spille, så det gælder om at finde balancen for ham, men vi er selvfølgelig klar over 'Zankas' situation. Det er en spiller, som jeg har snakket med, siden han forlod os, og jeg har også snakket med både ham og agenten om situationen, siger Ståle Solbakken til tipsbladet.dk.

Se også: FCK's reserver til tops igen

Der er endnu ingen aftale på plads mellem parterne, men det er ingen hemmelighed, at Mathias 'Zanka' Jørgensen var et emne i FC København allerede i vinter, hvor det altså ikke lykkedes at nå til enighed med PSV Eindhoven om en aftale. Den danske midterforsvarer har kontrakt med PSV Eindhoven frem til sommeren 2016, og derfor kan den hollandske klub kræve en transfersum i forbindelse med et klubskifte.

0 kommentarer
Vis kommentarer