FCK fyrer CV - Ståle overtager

Ståle Solbakken overtager hele den sportslige ledelse i mesterklubben efter fyringen af Carsten V. Jensen

Carsten V. Jensen er nu fortid i FC København, hvor cheftræner Ståle Solbakken også overtager funktionen som sportschef. (Foto: Ernst van Norde)
Carsten V. Jensen er nu fortid i FC København, hvor cheftræner Ståle Solbakken også overtager funktionen som sportschef. (Foto: Ernst van Norde)

FC København har mandag fyret sportsdirektør Carsten V. Jensen efter en foreløbig skidt sæson i Superligaen.

Det oplyser klubben i en fondsbørsmeddelelse.

Se også: Den helt store nedtur lurer for FCK

Mesterklubbens norske cheftræner, Ståle Solbakken, overtager hele den sportslige ledelse.

- Vi er meget glade for, at Ståle har sagt ja til at tage at større ansvar på sig i denne situation, siger FCK-direktør Anders Hørsholt til klubbens hjemmeside.

- En endelig beslutning omkring en permanent løsning er ikke truffet endnu. I løbet af den kommende periode vil vi i ledelsen evaluere, hvordan den fremtidige organisation skal se ud.

- Vi har vurderet, at vi aktuelt har tilstrækkelig fodboldfaglig og ledelsesmæssig kapacitet i huset.

- Det giver os mulighed for at bruge den nødvendige tid på at finde den bedste løsning for FC København, så strategien og ambitionerne for de kommende år kan udføres og indfries, siger Hørsholt.

Se også: FCK-direktør: Ambitioner til sommer

Søndagens nederlag til FC Nordsjælland i Superligaen betyder, at FC København får svært ved at indfri målsætningen om at spille Champions League til efteråret.

Københavnerne er hele ni point efter AaB på førstepladsen, mens mestrene har fem point op til FC Midtjylland på andenpladsen, der også giver adgang til Champions League. FCM har dog spillet en kamp færre end FCK.

Der resterer fire spillerunder af Superligaen.

0 kommentarer
Vis kommentarer