FCK-anfører regner fortsat med exit

Lars Jacobsen tror ikke, at fyringen af Carsten V. Jensen i FCK ændrer noget ved hans egen fremtid i klubben

Lars Jacobsen (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Lars Jacobsen (Foto: Tariq Mikkel Khan)

FC Københavns anfører Lars Jacobsen har i lang tid være meldt færdig i klubben til sommer, hvor landsholdsspilleren har kontraktudløb.

Lars Jacobsen og klubben kunne ikke blive enige om en ny kontrakt, lød det tilbage i marts. Men mandag blev Carsten V. Jensen fyret som sportsdirektør i FCK, og det er netop Carsten V. Jensen, som har stået for forhandlingerne med Lars Jacobsen.

- Jeg tror ikke, at det her kommer til at ændre noget for mig. Det tror jeg ikke, siger højrebacken.

Du siger "tror ikke". Det vil sige, at du nu måske alligevel har en fremtid i FCK nu?

- Jeg går ikke ud fra, at det her ændrer noget. Nej, det tror jeg ikke, at det gør, siger Lars Jacobsen.

Se også: FCK-boss: Derfor fyrede jeg CVSe også: Den nødvendige fyring

FCK-profilen har i øjeblikket ikke nogen kommentar til fyringen af Carsten V. Jensen.

- Jeg fik det også først at vide i går (mandag, red.), så jeg har ikke nogen kommentar til det nu. Vi har også fri i dag, og jeg kommer ikke ud i klubben, så det vil jeg ikke sige noget om.

- Jeg ved ikke mere end jer. Jeg vil gerne være klædt bedre på, inden jeg kommer med en udtalelse omkring det, siger Lars Jacobsen.

Se også: Fansene jubler over CV-fyringSe også: 'Ståle går amok med hamrende stort budget'

Forsvarsspilleren udtalte følgende til klubbens hjemmeside 11. marts, hvor det blev annonceret, at han og FCK ikke kunne blive enige om en kontraktforlængelse:

- Vi kunne ikke blive enige om betingelserne for at fortsætte samarbejdet, og sådan er det nu engang.

- Når det er tilfældet, så er det vigtigt at nå den afklaring, så to parter, der kun har gode oplevelser sammen, kan komme bedst muligt videre og finde ud af, hvad de hver især skal uden hinanden.

- Det her ændrer ikke på, at jeg har haft to gode perioder i FC København med blandt andet fire mesterskaber og to pokaltitler.

- Og jeg kan stå inde for, at jeg i min sidste tid i klubben ikke kommer til at ændre min indstilling til at gøre mit arbejde og være en del af klubben og holdet. Jeg vil slutte ordentligt af, sagde Lars Jacobsen dengang.

0 kommentarer
Vis kommentarer