Kostede han CV jobbet?

Med en pris på 18 millioner var forventningerne til Pape Paté Diouf tårnhøje. Han levede dog langtfra op til sit prisskilt. Men er han virkelig CV's værste indkøb?

FCK's  største flop? Pape Paté Diouf levede langtfra op til sit prisskilt. (Foto: Tycho Gregers)
FCK's største flop? Pape Paté Diouf levede langtfra op til sit prisskilt. (Foto: Tycho Gregers)

Carsten V. Jensen har haft en finger med i meget, siden han overtog sportsdirektør-stolen i 2006 hos 'løverne' fra Østerbro. En æra, der nu er slut, efter han blev fyret mandag og efterlod Ståle Solbakken alene om det øverste sportslige ansvar.

Carsten V. Jensen kan se tilbage på en periode, hvor han har formået at tiltrække mange dygtige spillere til klubben, hvilket kulminerede med en plads i 1/8-finalen i Champions League i 2010/2011, hvor spillere som Jesper Grønkjær og Dame N'Doye var en del af succesholdet.

Med siden er det gået langsomt ned ad indkøbs-bakken for CV, der har begået kæmpe fejlkøb som Fanendo Adi, Mustafa Abdellaoue og Christian Grindheim.

Carsten V. Jensen har ikke været lige heldig med alle sine køb til Løvernes Superliga-trup. (Foto: Mogens Flindt) Plus Fejlskuddene der kostede CV jobbet

I manges øjne har det klart værste køb dog været Pape Paté Diouf. Senegaleseren blev hentet tilbage i 2011 fra norske Molde, hvor han havde scoret 12 mål på 14 kampe i den igangværende sæson. Forventningerne var tårnhøje, hvilket da også afspejlede sig i prisen.

Diouf blev nemlig hentet for den nette sum af 18 millioner kroner. En pris, der dårligt kan være uenighed om, at han ikke har levet op til.

Se også: FCK-boss: Derfor fyrede jeg CV

Den førhen så farlige angriber nåede nemlig kun 19 kampe i FCK-trøjen med fire mål til følge, inden han 31. januar i år blev solgt tilbage til norske Molde. Det giver et astronomisk beløb på 4,75 millioner kroner per scoring. Med til historien hører dog også, at han har været udlejet i to perioder i sin FCK-tid til henholdvis Molde og Esbjerg.

KØB ADGANG TIL EKSTRA HERUNDER OG SE HELE LISTEN OVER CV'S FEJLKØB

Carsten V. Jensen har ikke været lige heldig med alle sine køb til Løvernes Superliga-trup. (Foto: Mogens Flindt) Plus Fejlskuddene der kostede CV jobbet

0 kommentarer
Vis kommentarer