Ond krig: Groft hærværk inden derby

FCK's træningsanlæg på Frederiksberg er nok engang blevet udsat for hærværk

Hærværk fra både FCK- og Brøndby-tosser (Foto: Linda Johansen/Privatfoto)
Hærværk fra både FCK- og Brøndby-tosser (Foto: Linda Johansen/Privatfoto)

På søndag står FC København og Brøndby over for hinanden i en direkte dyst om tredjepladsen i Superligaen. Men uden for banen er den grimme kamp allerede gået i gang.

Onsdag morgen var FCK's træningsanlæg på Jens Jessens Vej på Frederiksberg blevet udsat for groft hærværk, hvor der hen over murene var blevet skrevet 'Dø FC! Luder og Hader FCK!.

Også klublogoet var blevet svinet til med gul og blå maling. Desuden var der skrevet både D43 og BU, hvilket kan have forbindelse til 'Brøndby Ungdom', der stod bag det seneste hærværk tilbage i februar, da Superligaen skulle til at starte.

Hærværket har formentlig været svar på tiltale overfor den hærværk, der tirsdag blev begået mod Brøndbys bus. Billeder som Ekstra Bladet nu også kan vise.

På bussen er skrevet S12, hvilket står for Sektion 12 - den berygtede del af FCKs fangruppering. Derudover er der skrevet 'dø rotter' og 'KBH'.

Da Ekstra Bladets fotograf var forbi FCK's klubhus onsdag morgen, var klubben i gang med at gøre rent efter nattens hærværk.

Ekstra Bladet har været i kontakt med FCK, der ikke ønsker at kommentere hærværket. Hos Københavns Politi har man ikke modtaget en anmeldelse endnu.

Ikke desto mindre må det være almindelig sund fornuft at konkludere idiotien i aktionerne, der risikerer at stjæle fokus fra en ellers meget spændende kamp på søndag.

Opdateret med info om hærværk mod Brøndby-bus kl. 13.001 af 5 Hærværk på FCKs træningsanlæg på Frederiksberg (Foto: Linda Johansen)
2 af 5 Brøndbys bus efter hærværket (Privatfoto)
3 af 5 Brøndbys bus efter hærværket (Privatfoto)
4 af 5 Hærværk på FCKs træningsanlæg på Frederiksberg (Foto: Linda Johansen)
5 af 5 Hærværk fra både FCK- og Brøndby-tosser (Foto: Linda Johansen/Privatfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer