FCK-boss: Derfor fyrede jeg CV

- Det er en beslutning, der har været undervejs i nogen tid og bygger på de skuffende, sportslige resultater, siger FCK-direktør Anders Hørsholt

Anders Hørsholt har fyret Carsten V. Jensen på baggrund af de sportslige resultater, siger han (Foto: Jens Dresling)
Anders Hørsholt har fyret Carsten V. Jensen på baggrund af de sportslige resultater, siger han (Foto: Jens Dresling)

- Det er en beslutning, der har været undervejs i nogen tid, og den bygger på de skuffende, sportslige resultater gennem en længere periode, siger FCK's administrerende direktør Anders Hørsholt til Ekstra Bladet.

Dermed præciserer han den pressemeddelese, som klubben sendte ud for lidt siden om fyringen af Carsten V. Jensen som klubbens sportsdirektør.

Se også: FCK fyrer CV - Ståle overtager

Her fortæller man, at der er brug for nye kræfter i den sportslige genopbygning, klubben skal igennem nu. I første omgang har cheftræner Ståle Solbakken sagt ja til at overtage det sportslige ansvar i en slags managerfunktion.

- Vil du udelukke, at det kan blive en permanent løsning, eller er det givet, at I henter en ny udefra?

- Jeg vil ikke udelukke noget. Nu sætter vi os ned sammen med den sportslige sektor og evaluerer situationen, svarer Anders Hørsholt, der kalder det 'svært' at sige farvel til Carsten V. Jensen, der kom til F.C. København som spiller i 1993 og siden har været både assisterende træner, cheftræner og sportsdirektør.

Se også: Den helt store nedtur lurer for FCK

- Men det er sådan noget, der skal til nogle gange, og nu må vi videre.

- Hvordan reagerede han på fyringen?

- Det har jeg ingen kommentarer til, siger Anders Hørsholt.

0 kommentarer
Vis kommentarer