Medie: FCK slår transferrekord

FC København betaler angiveligt små ti millioner kroner for Ludwig Augustinsson, og det gør ham til den dyreste back i svensk fodbolds historie

(Foto: FCK.dk)
(Foto: FCK.dk)

FC København har det med at slå transferrekorder, og nu har løverne angiveligt været med til at slå endnu en. Fredag aften købte de danske vicemestre venstrebacken Ludwig Augustinsson i IFK Göteborg for, hvad der ifølge FotbollDirekt er et historisk beløb i Sverige.

Det svenske medie erfarer, at FC København betalte lige under ti millioner kroner for det 20-årige stortalent, og det gør Ludwig Augustinsson til den dyreste back, der nogensinde er blevet solgt fra Sverige.

- Uden at kommentere summen kan jeg sige, at det helt klart er positivt. De har vist, at de virkelig ville have mig. Jeg har snakket meget med træneren, og de tror virkelig meget på mig, siger Ludwig Augustinsson.Se også: FCK køber ind i Göteborg

Ifølge FotbollDirekt forsøgte også den hollandske storklub Heerenveen at få fingrene i Augustinsson, men venstrebacken ville hellere til FC København.

- Der var andre klubber inde i billedet, men jeg takkede nej. Det var det bedste for mig. Jeg kan godt fortælle, at der i hvert fald var interesse fra den hollandske liga, men lad mig sige det sådan her; hvis FCK havde spillet i den hollandske liga, så tror jeg, at de var kommet i top fire, siger Ludwig Augustinsson.

Han tiltræder i FC København ved årsskiftet.

0 kommentarer
Vis kommentarer