FCM: Fingrene fra Sviatchenko, FCK!

Ulve-boss understreger, at FCM-profil ikke er offer for dobbeltspil og er ikke blevet lovet overgang til Parken

Både FC København og spilleragenten Allan Bak Jensen kan opgive alle forhåbninger om at genoplive den strandede transfer af Erik Sviatchenko.

Det slår FC Midtjyllands sportschef Claus Steinlein fast oven på et par døgn med opsigtsvækkende åbne meldinger omkring FCM-profilens flirt med løverne.

- Erik Sviatchenko bliver ikke solgt til FC København i den her omgang. Og som udganspunkt bliver han ikke solgt til en anden dansk klub, lyder den kontante melding fra Claus Steinlein over for Ekstra Bladet.

- Vi har på ingen måde lovet Erik Sviatchenko, at han kunne skifte til FC København. Han har fået lov til at forhandle sine betingelser og snakke med klubben.

- Og jeg kan forstå, hvis han er skuffet over at overgangen ikke bliver til noget. Han kunne se muligheden for at spille Champions League-kval, spille i FCK og havde udsigt til en en helt anden løncheck.

- Men onsdag morgen overtages klubben af Matthew Benham, og det er en total gamechanger. Det betyder, at verden med et slag ser helt anderledes ud for os, forklarer Claus Steinlein.

Se også: Ståle bekræfter: Vil ha Sviatchenko

FIFA-agenten Allan Bak Jensen antydede i går over for BT, at Erik Sviatchenko har været en brik et dobbeltspil, og at FC Midtjylland over for sin spiller ikke havde været ærlig omkring forhandlingerne om kapital-tilførslen.

- Selvfølgelig har vi som ansvarlig ledelse flere bolde i luften. Men vi er altså også børsnoterede, og det betyder, at vi er tvunget til at holde alt om Benham for os selv.

- Børsreglerne er ekstremt skrappe, og vi ved, at Finanstilsynet er ekstra på dupperne over for fodboldklubber. Og her taler vi så om en virksomhedsovertagelse. Det kan jeg da ikke indvi en spilleragent i - uanset hvor meget jeg kunne ønske, at vi kunne sige noget, understreger Claus Steinlein.

- Sådan er det jo også at være en del af ledelsen. Jeg har jo en hel del andre hensyn at tænke på end lige Erik Sviatchenko. Her drejede det sig jo ikke mindst om overlevelsen for en hel klub med 100 ansatte, fastslår FCM-bossen.

Se også: FCM-stjerne betaler 120.000 kr. for genoptræning

Erik Sviatchenko er blevet genstand for nogle yderst hårde meldinger fra FCM-fans på nettet efter flirten med FCK kom frem. Men dermed sigter ulve-fansene mod den forkerte. Allan Bak Jensen lader i sine udsagn til BT skinne igennem, at han føler, at Erik Sviatchenkos skifte til FC København blev sat i værk som en gestus fra spilleren, der gerne ville hjælpe FC Midtjylland i en økonomisk presset situation.

Claus Steinlein undlader i flere omgange at kommentere den udlægning af Sviatchenko-forløbet.

- Bare se på hvad Erik Sviatchenko har givet til FC Midtjylland og hvad han kommer til at give. Han har selv betalt sin genoptræning. Han er topprofessionel, og tilhængerne tilgiver ham lige så snart de ser, at han stadig er 100 procent FC Midtjylland-spiller, mener Claus Steinlein.

0 kommentarer
Vis kommentarer