FCK-stjerne på blokken i store ligaer

Klubber fra de store europæiske rækker har forhørt sig om Claudemirs situation

Claudemir kan snart være fortid i FCK. Flere europæiske klubber har angiveligt midtbanespilleren i kikkerten. (Foto: Jens Dresling)
Claudemir kan snart være fortid i FCK. Flere europæiske klubber har angiveligt midtbanespilleren i kikkerten. (Foto: Jens Dresling)

Ståle Solbakken har tidligere meddelt, at FC København vil forsøge at sende Claudemir videre denne sommer. Brasilianeren, der har et år tilbage af sin kontrakt, kan dermed meget vel være fortid i København, når transfervinduet smækker i.

Flere klubber fra de bedste europæiske ligaer skulle således have forhørt sig. Claudemirs agent, Hans Coret,  fortæller til BT, at situationen ikke har ændret sig.

Se også: FCK-stopper vil komme fra baghjul  

Hans klient er således klar til at tage det næste skridt. Men hvor det bliver, er mere tvivlsomt.

- Det skal være en bedre klub end FC København, men det er heller ikke nemt at finde. Spanske, italienske, tyske og hollandske klubber har allerede spurgt mig om Claudemir, så vi behøver ikke selv at lede efter interesserede klubber, siger Coret.

- Der er altid kontakt omkring ham, men der er intet konkret lige nu. Der er altid agenter og klubber, der spørger efter Claudemir. Det har der været de seneste par år, men det ser ud til, at det er nu, det skal ske.

Se også: Vetokele: Uventet exit i FCK  

Klubber som Twente og Real Betis har tidligere været bragt i forbindelse med FCK-spilleren.

0 kommentarer
Vis kommentarer