Nedtur blev for meget: Derfor skiftede OB-stjerne

Bashkim Kadrii havde en god tid i OB, men klubbens nedtur mod bunden af Superligaen har påvirket hans valg om at tage til FC København

Baskim Kadrii skiftede denne sommer til FC København (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Baskim Kadrii skiftede denne sommer til FC København (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Når Bashkim Kadrii i aften skal spille Champions League-kvalifikation med FC København, er det anden gang i karrieren, at han prøver det. I hans tidligere klub OB var han således med til at sende Panathinaikos ud af Champions League-kvalifikationsturneringen i efteråret 2011 i det, der var et af højdepunkterne i spillerens tid i klubben.

Der har dog også været nedture i den fynske klub, hvor Kadrii både har prøvet at vinde sølvmedaljer, spille Champions League-kvalifikation og været tæt på nedrykning. Derfor er det med blandede følelser, at han ser tilbage på tiden i OB få uger efter sit klubskifte til FCK.

- Det har været blandet. Jeg havde både nogle gode og dårlige tider derovre. Jeg har været med i toppen, og jeg har været med i de dårlige tider, så det har været blandet. Jeg blev også skadet, men selvom der har været dårlige tider, har det været fantastisk at være i OB, siger Bashkim Kadrii til tipsbladet.dk.

Se også: Lykkelig Kadrii: FCK er en kæmpe klub

Se også: OB: Ikke optimalt at sælge til FCK  

Han lægger ikke skjul på, at han også har forladt OB på grund af klubbens nedtur, der har ført til flere sæsoner i bunden af Superligaen.

- Selvfølgelig har det noget med det at gøre. Det er ikke det samme som dengang, jeg kom derover. Det har selvfølgelig også været med i mine overvejelser. Det er ikke det samme, som da jeg kom til klubben. Det har også været en af grundene, siger han.

Bashkim Kadrii har som de fleste mennesker to øjne, og i forbindelse med klubskiftet til OB har han kunne bruge det ene til at græde med og det andet til at smile med. For han er både ked af at forlade OB, men også glad for at komme videre til en ny klub.

- På den ene side har det været svært, for fansene har været fantastiske mod mig, og de har taget godt imod mig, siden jeg kom til klubben. De gav mig også en fantastisk opbakning, da jeg var skadet, så på den front har det været svært. Men der er foregået nogle ting i klubben, og det er klubbens valg at køre det sådan, men jeg har andre ambitioner, og derfor har jeg det fint med det, siger Kadrii.

Han vil dog ikke uddybe sin utilfredshed med OB's udvikling, ligesom han ikke ønsker at spå om klubbens fremtid.

- Det skal jeg ikke blande mig i eller kommentere. Det er op til dem. Jeg er herovre og passer mit, så det skal jeg ikke blande mig i. Selvfølgelig håber jeg det bedste for dem, for jeg har været der i fire år, og jeg har fået meget af min fodboldopdragelse i klubben. Så jeg håber, at de kommer i gang igen og kommer med, hvor det er sjovt, siger Bashkim Kadrii.

Bashkim Kadrii har skrevet en kontrakt med FC København, der løber frem til sommeren 2018. Han har udtalt, at han håber, at klubskiftet til FC København kan blive et springbræt til en kontrakt med en udenlandsk klub. 

0 kommentarer
Vis kommentarer