FCK henter Premier League-svensker

Ekstra Bladet erfarer, at Fulham-spilleren Alexander Kacaniklic skifter til FC København på en lejeaftale, der gælder resten af sæsonen

Svenske Alexander Kacaniklic (midten) skifter angiveligt til FC København. (Foto: AP)
Svenske Alexander Kacaniklic (midten) skifter angiveligt til FC København. (Foto: AP)

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger så skifter Alexander Kacaniklic til FC København på en lejeaftale for resten af sæsonen.

Den svenske avis Expressen kunnet tidligere berette om handlen, men nu skulle den ifølge Ekstra Bladets kilder være god nok.

Svenskeren lander angiveligt i Kastrup Lufthavn omkring klokken 17.00

Se også: FCK-afsløring: Her er Ståles transferregning

Kacaniklic kommer til fra Fulham, hvor han i sidste sæson var en af de bedre på holdet, der endte med at rykke ud af Premier League.

23-årige Kacaniklics foretruke position er på venstrekanten, hvor FCK ellers er fint besat med Nicolai Jørgensen og Bashkim Kadrii, men han kan også bruges på den centrale midtbane.

Det virker mest sandsynligt, at det er her, FCK vil bruge ham efter Mussis' skifte til Genoa.

FCK's tekniske direktør, Johan Lange, bekræfter overfor Tipsbladet, at man arbejder på en forstærkning på transfervinduets sidste dag.

- Jeg kan bekræfte, at vi arbejder på at få sikret en spiller. Der er jo deadline om et par timer, så vi arbejder på at få en ind.

- I alle handler er der jo tre parter, der skal være enige om alt. Normalt er det jo sådan, at man har flere dage til at få det hele på plads, så forhindringen er, at vi skal være færdige inden i aften, siger Johan Lange.

Han understreger, at man kun forhandler med en enkelt spiller, og at han ikke forventer nogen aktivitet den anden vej.

- Jeg kan jo aldrig afvise noget, men det er slet ikke vores intention at sælge spillere, siger Johan Lange.

Se også: Syv Superliga-bosser: Sådan bliver vores deadline-dag

Alexander Kacaniklic startede sin karriere i Helsingborg, men har blandt andet brugt tre år af sin ungdomskarriere i Liverpool. Han skulle angiveligt have afvist et skifte til Southampton for at flytte til København.

Husk, at du kan følge Ekstra Bladets livedækning af transfervinduets lukning her.

Se også: Cornelius erstatter Braithwaite på landsholdet

0 kommentarer
Vis kommentarer