FCK bekræfter Kacaniklic-transfer

Den 23-årige svenske kantspiller Alexander Kacaniklic bliver udlejet fra Fulham til FCK resten af sæsonen

Her kan du se Alexander Kacaniklic ankomme i Kastrup Lufthavn. (Video: Jonas Olufson)

FC København har netop bekræftet, at svenske Alexander Kacaniklic bliver ny mand i den københavnske storklub

Tidligere på aftenen blev den handel dog mere eller mindre bekræftet af Kacaniklic' agent Miralem Jaganjac, der på sin Twitter-konto har uploadet et billede af Kacaniklic, der i Parken bliver interviewet til FCK-tv.

- Vi har hentet Alexander ind, fordi han er en rigtigt dygtig spiller med store offensive kvaliteter. Vi har brug for lidt større bredde i truppen og i Alexander, får vi en spiller, der kan spille alle tre positioner bag forwardeæn.

- Han kommer med både Premier League og international erfaring fra det svenske landshold, så han passer rigtigt godt ind hos os, siger manager Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

Ekstra Bladet erfarer, at svenske Alexander Kacaniklic kommer fra London Gatwick for at skrive under på en lejeaftale med FC København (Foto: Jonas Olufson) FC København - 1. sep. 2014 - kl. 17:31 Ekstra Bladet fandt ham: Her ankommer FCK's nye svensker

Den 23-årige svensker er hentet i engelske Fulham, hvor han for nyligt faktisk forlængede sin kontrakt.

Den kommer han i første omgang ikke til at skulle spekulere på, da han for resten af sæsonen altså er lejet ud til de danske vicemestre.

- FC København er en stor klub i Skandinavien og i Europa med store ambitioner både i den hjemlige Superliga og i Europa League.

- Jeg har haft nogle gode snakke med manageren, og ser meget frem til at komme i gang og bidrage med de kvaliteter, jeg har, for jeg har lige som klubben store ambitioner – først og fremmest om at vinde mesterskabet, siger Alexander Kacaniklic.

Se også: Pierre Bengtsson bliver i FCK

Kacaniklic beskrives som en hurtig og teknisk dygtig kantspiller, der i FC København kommer til at optræde i trøje nr. 17.

0 kommentarer
Vis kommentarer