FCK-bomber smutter til Sønderjyske

Grænselandets slidere lukkede deadlinedag ved at lande sin topkandidat

Marvin Pourié har ikke haft mange lykkestunder i FC København, men december sidste år blev han matchvinder mod FC Vestsjælland (Foto: Polfoto)
Marvin Pourié har ikke haft mange lykkestunder i FC København, men december sidste år blev han matchvinder mod FC Vestsjælland (Foto: Polfoto)

Sønderjyske havde en liste med tre angribere på inden deadline-dag

3. valget var AGF's Jesper Lange.

2. valget var Austria Wiens Roman Kienast.

Men da klokken slæbte sig frem mod lukketid, så lykkedes det omsider at sætte krogen i top-prioriteten. FC Københavns omstridte angriber Marvin Pourié skal genoplive sin skrantende karriere i grænselandet.

Ekstra Bladet erfarer, at en lejeaftale mellem Sønderjyske og FC København er forhandlet på plads sideløbende med, at løverne forsøgte at få sin topmål, Alex Kacaniklic.

Se også: Transferbombe: William Kvist skifter til England

Se også: Overblik: Sådan har din klub handlet

Marvin Pourié er hele tiden internt i Sønderjyske blevet beskrevet som manden 'der sikrer overlevelse.' Og det er håbet om at FCK-angriberen i Haderslev genfinder den målnæse, som gjorde ham til så stort et hit i Silkeborg.

Den 23-årige FCK-angriber var en sensation og scorede nærmest efter behag gennem to sæsoner i Silkeborg. Men han var samtidig en stor belastning for truppen grundet sit store ego. Derfor blev der grædt tørre tårer, da Silkeborg sidste sommer sagde ja til de otte mio. kr., som løverne bød.

I FC København har Marvin Pourié stort set ikke været i stand til at slå sig ind på holdet, og han har derfor brug for at komme til en klub hvor spillestilen passer bedre til ham. Det har han fundet i Sønderjyske.

Forbindelsen mellem FCK og Sønderjyske er traditionelt solid og spillere som Johan Absalonsen, Søren Frederiksen og Johnny Thomsen har taget turen mellem klubberne.

Alex Kacaniklic bliver ny nr. 17 i FCK. (Privatfoto) FC København - 1. sep. 2014 - kl. 21:52 FCK bekræfter Kacaniklic-transfer

0 kommentarer
Vis kommentarer