Ny FCK-mand: Kommer for at vinde Superligaen

Svenske Alexander Kacaniklic kommer til København med store ambitioner. Den tidligere Fulham-spiller vil vinde ligaen og videre fra gruppespillet i Europa League

Se Alexander Kacaniklic ankomme i Kastrup Lufthavn. (Video: Jonas Olufson)

FCK's nye svensker er en mand med ambitioner på sin nye klubs vegne.

I går kunne københavnerne præsentere den 23-årige svenske, der ser frem til tiden i København.

- FC København er først og fremmest en god klub. En stor klub i Skandinavien og Europa med store ambitioner i Danmark og Europa League. Jeg har haft et par gode samtaler med Ståle Solbakken, og nu ser jeg frem til at komme i gang.  Mine ambitioner er at vinde ligaen og komme videre fra gruppespillet, siger Alexander Kacaniklic til FCK's hjemmeside.

23-årige Kacaniklics foretrukne position er på venstrekanten, hvor FCK ellers er fint besat med Nicolai Jørgensen og Bashkim Kadrii, men han kan også bruges på den centrale midtbane.

Ekstra Bladet erfarer, at svenske Alexander Kacaniklic kommer fra London Gatwick for at skrive under på en lejeaftale med FC København (Foto: Jonas Olufson) FC København - 1. sep. 2014 - kl. 17:31 Ekstra Bladet fandt ham: Her ankommer FCK's nye svensker

Se også: Transfergilde: Se listen over ligaernes svimlende forbrug

Det virker mest sandsynligt, at det er her, FCK vil bruge ham efter Mussis' skifte til Genoa.

- Jeg er wing og kan også spille centralt. Mine styrker er, at jeg er hurtig, kan godt lide at udfordre og lave assists. Jeg har spillet på et højt niveau i Premier League og også med landsholdet i kvalifikationen til VM, siger Alexander Kacaniklic FCK's hjemmeside.

Alexander Kacaniklics har spillet 44 kampe for Fulham, hvor han lavede fem kasser. Han har fået sin fodboldopdragelse i Helsingborgs IF, men skiftede som 16-årig til Liverpool, hvorefter han røg til Fulham.

Svenskeren kan få debut for FCK d. 13 september. Her skal københavnerne et smut til Nordjylland for at møde de danske mestre.

Se også: Få overblikket: Sådan handlede de danske klubber

Se også: FCK-bomber smutter til Sønderjyske

0 kommentarer
Vis kommentarer