Ny FCK'er var snublende tæt på Premier League

Alexander Kacaniklic var så godt som Southampton-spiller, men mavefornemmelsen fortalte ham, at FC København var det rigtige valg.

Sådan så det ud, da den nye FCK-spiller Alexander Kacaniklic ankom til Kastrup Lufthavn. (Video: Jonas Olufson)

På transfervinduet sidste dag hentede FC København svenske Alexander Kacaniklic på lån i Fulham. Offensivspilleren var ellers nær skiftet til Southampton, men i sidste øjeblik ombestemte han sig.

- Klubberne var enige, og alt var klar til en et-årig lejeaftale. De ville gerne have mig, og der var styr på alt. Men jeg skiftede mening til allersidst. Det var mavefornemmelsen, siger Kacaniklic til Expressen.

Ekstra Bladet erfarer, at svenske Alexander Kacaniklic kommer fra London Gatwick for at skrive under på en lejeaftale med FC København (Foto: Jonas Olufson) FC København - 2. sep. 2014 - kl. 13:31 Ny FCK-mand: Kommer for at vinde Superligaen

- FC København føltes mest rigtigt. Der får jeg forhåbentlig en vigtig rolle på holdet, og kommer til at spille meget. Derudover er der mulighed for at vinde titler, og så kommer jeg til at spille Europa League. Der venter nye oplevelser, som jeg glæder mig til. Det føles som om, jeg valgte det rigtige, siger han.

Og til spørgsmålet om hvordan han kunne fravælge Premier League til fordel for Superligaen, svarede svenskeren:

- Det er klar, at Premier League er der hvor de fleste ønsker at spille, fordi det er verdens bedste liga. Men jeg vil have meget spilletid, og det er vigtigt, at jeg kan udvikle mig. Derfor mener jeg, at FC København er det rigtige hold for mig.

Se også: FCK henter Premier League-svensker

- Hvis du ser hold, som FC København og Brøndby, så investerer de virkeligt. Brøndby har købt Daniel Agger og Johan Elmander hjem og FC København har også købt stort ind. De har hentet Per Nilsson fra Bundesligaen, Mikael Antonsson fra Serie A og Andreas Cornelius fra Premier League, siger svenskeren.

Kacaniklic kom til Fulham i 2012 efter et ophold i Liverpool som ungdomsspiller, og har tidligere været udlejet til Burnley og Watford.

Alex Kacaniklic bliver ny nr. 17 i FCK. (Privatfoto) FC København - 1. sep. 2014 - kl. 21:52 FCK bekræfter Kacaniklic-transfer

0 kommentarer
Vis kommentarer