FCK henter Premier League-erfaring til staben

FC København har ansat David Cosgrave som Head of Medical Services. Han har tidligere arbejdet i flere Premier League-klubber

FCK træner Ståle Solbakken får PL-hjælp (Foto: Rasmus Baaner)
FCK træner Ståle Solbakken får PL-hjælp (Foto: Rasmus Baaner)

FC København opruster igen i staben omkring manager Ståle Solbakken, og klubben har mandag ansatDavid Cosgrave som Head of Medical Services i F.C. København, hvor han fremover vil være daglig leder af sundhedssektoren omkring holdet. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

David Cosgrave kommer til FC København med markant erfaring i bagagen fra 11 år som blandt andet fysioterapeut i klubber som Fulham, Tottenham og Liverpool.

- I takt med vores stigende ambitioner har der været et stigende behov for at forstærke vores medicinske setup omkring holdet. Vi har længe været på udkig efter den helt rigtige kandidat og ham er vi nu sikre på, at vi har fundet i David, der kommer ind med stor erfaring og viden fra Premier League. Vi ser meget frem til samarbejdet, som vi er overbeviste om vil være med til at løfte og professionalisere os yderligere, siger manager Ståle Solbakken.

Se også: TV: Pivheldige AaB slog FCK

Se også: Delaney om sløj afslutning: Det lignede en aflevering

David Cosgrave ser frem til at begynde i FC KØbenhavn.

- I Fulham arbejdede jeg tæt sammen med William Kvist og Brede Hangeland, der begge talt varmt om FCK og hjulpet med at formidle kontakten. Jeg har tidligere selv boet i København og altid fulgt klubben tæt, så det er min anden hjemby. Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med dygtige folk som Simon Fouchard, Jesper Larsen og Anders Storskov, der er den mest innovative fysiske træner i Skandinavien, siger David Cosgrave.

Se højdepunkter fra AaB-FCK herunder

0 kommentarer
Vis kommentarer