Annonce:
Annonce:

Ståle forsvarer Morten Olsen: Hvad er problemet?

- Anerkend dog, at landstræneren rammer hovedet på sømmet, siger FCK-manageren om Christian Eriksen-kritikken

Morten Olsen har kritiseret Christian Eriksen for at levere for lidt på landsholdet - en helt berettiget kritik, mener FCK-manager Ståle Solbakken (Foto: Lars Poulsen).
Morten Olsen har kritiseret Christian Eriksen for at levere for lidt på landsholdet - en helt berettiget kritik, mener FCK-manager Ståle Solbakken (Foto: Lars Poulsen).
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Tilhængerne elsker ham for det, modstanderne hader ham for det, men ingen kan påstå, at Ståle Solbakken pakker sine udsagn ind i vat.

Derfor er det nok meget naturligt, at FCK-manageren viser stor forståelse for Morten Olsens hårde kritik af Christian Eriksen efter nederlaget til Portugal og samtidig ryster på hovedet af de kritikere, der mener, landstræneren har været for barsk i sine offentlige udmeldinger vedrørende Tottenham-stjernens præstationer på landsholdet.

Toptrænere modsiger Olsen: Derfor bliver Eriksen dårlig

- Hvorfor skal Morten Olsen ikke stille krav? Fodbold er et følelsesspil, og hvis Morten Olsen er en tand for hård i sin kritik, er den første, der kan tåle det, Christian Eriksen.

Annonce:

- Han spiller til hverdag i en af de fem største klubber i Premier League. Han ved udmærket, hvilket niveau han skal præstere på. Morten Olsen har i et lille anfald af frustration fortalt, at han har større forventninger til Christian Eriksen. Hvad er problemet med det?

'Eriksen har også skuffet i Tottenham'

Forstår du Morten Olsens frustration?

- Ja, det gør jeg.

Du synes også, Christian Eriksen underpræsterer i forhold til det, han kan?

- Ja, det gør han nok, men samtidig synes jeg ikke, det var helt sort, hvad Christian Eriksen præsterede mod Portugal.

Her er Eriksen-agents forsvarstale: Ingen kan stoppe ham!

- På den ene side skriger I journalister på, at trænere og spillere skal åbne sig, og da Morten Olsen så åbnede sig, fik han tonsvis af kritik for at være for hård over for spilleren. Så er det jo en meningsløs diskussion.

- Morten Olsen har været ude og sige, at de mest etablerede spillere i en fase i kampen skal tage større ansvar, og han er i sin fulde ret til at kritisere Christian Eriksen for ikke at gøre det.

Annonce:

Kritikken af Morten Olsen går vel på, at han tager en navngiven spiller og giver ham en særdeles hård kritik?

- Hvis Morten vil dele det med det danske folk, tror jeg, Christian Eriksen har det udmærket med det, for han lever under et pres i hverdagen, som han har det fint med.

- Hvis Morten Olsen ikke havde sagt noget, havde det været på grænsen til… altså ’kan Morten Olsen slet ikke se det, når alle andre ser det?’.

- Christian Eriksen skulle peake i gruppens storkamp. Det skete ikke, og så måtte Morten Olsen da have lov til at sige det.

- Vi lever af følelser. Når ’Stoneface Morten Olsen’ så viser følelser, er det også forkert, altså…herregud.

- Morten Olsen kender Christian Eriksen så godt, at han godt ved, han kan præsentere dette synspunkt for offentligheden, uden det tager for hårdt på Christian Eriksen.

Udskældt Eriksen får støtte af Tottenham-boss

Så du er ikke bekymret for, hvordan Christian Eriksen reagerer på kritikken?

Annonce:

- Jeg er i grunden mere bekymret for Christian Eriksens agent, som i dag har et meget stort behov for at beskytte Eriksen. De største stjerner må finde sig i, at der hviler et større pres på dem, og det tror jeg, Christian Eriksen lever fint med, siger Ståle Solbakken.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: