Annonce:
Annonce:

Delaney overvejer at smide anførerbindet i FCK

Anfører Thomas Delaney kan ikke bide sig fast i startopstillingen. Uholdbart i længden, mener han.

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Da Lars Jacobsen i sommer forlod FC København, skulle manager Ståle Solbakken udpege en ny anfører, og valget faldt på midtbanespilleren Thomas Delaney.

Men 23-årige Delaney har på det seneste haft svært ved at være en fast del af startopstillingen, og hvis den tendens fortsætter, skal FCK måske have en ny anfører, mener han.

- Min rolle som anfører, der betyder, at jeg er højt oppe i hierarkiet, er ikke forenelig med at sidde på bænken, siger Delaney og tilføjer:

- Det er lidt ambivalent, ikke? Det er selvfølgelig op til Ståle at afgøre, om jeg skal fortsætte som anfører på sigt, men fortsætter det på denne måde, er det en rigtig dårlig situation for mig, og så må jeg selv se på sagen.

Annonce:

- Men det er ikke aktuelt nu, for jeg føler ikke, at jeg er langt fra holdet og en startopstilling, siger midtbanespilleren.

Toptræner undrer sig over storskærme i Parken: Det er uheldigt

Tysk toptræner sviner tidligere FCK-stjerne

Delaney har været medlem af klubben, siden han var tre år, og i sidste sæson havde han titlen som FCK's viceanfører.

I de seneste tre superligakampe er han startet på bænken, og mens det er blevet til to indskiftninger, så sad Delaney 90 minutter på bænken i søndagens 1-1-kamp mod Sønderjyske.

Kampen om pladserne på den centrale midtbane i FCK er benhård. Daniel Amartey ser ud til at være Solbakkens foretrukne spiller til en af de normalt to centrale midtbanepladser.

Ståle: Tror vi blev snydt

Sønderjyske-helt: FCK er Danmarks bedste

Brasilianske Claudemir har på det seneste spillet sig op, mens også Youssef Toutouh og i superliga-sammenhæng Christian Poulsen byder sig til for Solbakken.

Annonce:

I sidste uges pokalsejr over FC Roskilde spillede Delaney hele kampen, og for et par uger siden fik han alle minutter i Europa League-kampen ude mod Club Brugge.

Netop belgierne er FCK's næste modstander. Torsdag gæster Club Brugge Telia Parken til endnu en kamp i Europa Leagues gruppespil.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: