Ballade i Parken: Brøndby-fans rasede mod FCK'ere

Frustrationerne fik frit løb hos de 1.903 Brøndby-fans efter Thomas Delaneys sene udligning

Hør om kampen her. Se flere billeder i galleriet

PARKEN (Ekstra Bladet): FC Københavns spillere måtte skynde sig ind i omklædningsrummet efter onsdagens pokalsemifinalen mod Brøndby.

På vej ned mod hjørnet af banen i Parken, hvor udgangen til omklædningsrummene ligger, blev de mødt af et sandt bombardement fra de medrejsende Brøndby-fans.

Ifølge øjenvidner i Parken føg det med pinde fra flag over nettet ind på banen, så det var decideret farligt at befinde sig i området, og FCK-ledelsen var meget utilfreds med, at Brøndbys egne kontrollører ikke greb ind i situationen..

Ekstra Bladet fik da også en meget kontant udmelding fra FCK-direktør Anders Hørsholt i kølvandet på det triste punktum i Parken. Han fortalte, at man ville gå i tænkeboks med hensyn til afviklingen af den næste Superliga-kamp mellem de to hold, der finder sted på samme bane søndag i næste uge.

- Vi må seriøst overveje, om det overhovedet er værd at sælge billetter til dem (Brøndby-fans, red.) 17. april, lød meldingen fra Hørsholt.

Balladen fortsatte udenfor
Et mindre antal Brøndby-fans hoppede op på spillertunnellen for at komme tættere på en gruppe fans af FC København.

Angiveligt fortsatte urolighederne udenfor Parken, da fansene var gennet ud af stadion. I hvert fald stormede såvel kontrollører som politi pludselig ud af Parken, skriver Jyllands-Posten.

Brøndby har ikke vundet i Parken siden 2004, og Thomas Delaneys sene udligning syv minutter før tid synes at have været dråben, der fik Brøndby-bægeret til at flyde over.

Kampen sluttede 1-1 efter en scoring af Teemu Pukki i 1. halvleg og Delaneys udligning sent i opgøret. Der er returkamp i Brøndby 20. april.

Kasteskyts fra Brøndbys fans. (Privatfoto)
Kasteskyts fra Brøndbys fans. (Privatfoto)

1 af 4 Foto: Jens Dresling
2 af 4 Foto: Jens Dresling
3 af 4 Foto: Jens Dresling
4 af 4 Foto: Jens Dresling
312 kommentarer
Vis kommentarer