Blodrødt regnskab i Parken

Parken Sport & Entertainment kom ud af første kvartal med underskud på 52,3 millioner kroner. Det fremgår af en selskabsmeddelelse

Blodrødt regnskab i Parken

Lars Bo Jeppesen tog mod nyheden med 'kyshånd', da der i april endelig måtte komme tilskuere på lægterne igen, og Parken Sport & Entertainment tilskriver da også nedlukningen en stor del af underskuddet.

Der røg en del penge ud af kontoen for selskabet bag FC København, Parken Sport & Entertainment, i årets første tre måneder.

Af regnskabet for første kvartal fremgår det, at selskabet endte med et underskud på 52,3 millioner kroner. Det skriver Parken Sport & Entertainment i en selskabsmeddelelse.

Årsagen skal blandt andet findes i, at coronapandemien har påvirket flere af selskabets aktiver. Lalandia og Parken har således været helt eller delvist nedlukket.

Resultatet får ikke Parken Sport & Entertainment til at ændre på forventningerne for 2021, lyder det. Her regnes der fortsat med en omsætning på mellem 1,05 og 1,2 milliarder kroner og et resultat før skat på mellem 0 og 75 millioner kroner.

Mens resultatet for første kvartal var rødt, så kan Parken Sport & Entertainment glæde sig over, at det ikke var lige så rødt som sidste år. Her tabte selskabet 72,7 millioner kroner i første kvartal.