Brækket ankel sender Ståle i tænkeboks

Stephan Andersens ankelskade betyder, at FCK måske skal forstærke sig med endnu en målmand i foråret

Stephan Andersen er ude af spillet det meste af foråret. Nu overvejer Ståle Solbakken, om han skal leje en erstatning. (Foto: Claus Bonnerup)
Stephan Andersen er ude af spillet det meste af foråret. Nu overvejer Ståle Solbakken, om han skal leje en erstatning. (Foto: Claus Bonnerup)

Ståle Solbakken er gået i tænkeboks.

FCK-træneren er lige nu inde i overvejelser, om holdet skal forstærkes med yderligere en målmand efter Stephan Andersen lørdag fik en alvorlig ankelskade, der holder den normale førstekeeper ude af spillet de kommende tre måneder.

- Vi vurderer det, men har endnu ikke bestemt os. Vi har to dygtige keepere (Thomas Kaminski og Kim Christensen) i truppen, hvilket taler imod. Men vi er sårbare med en ny keeperskade, hvilket taler for at forstærke os, skriver Ståle Solbaken til Ekstra Bladet i en sms.

Se også: Løve-chok: FCK-profil ude i flere måneder

Thomas Kaminski kom til FCK sidste sommer fra Anderlecht. Han er foreløbig kun lejet resten af sæsonen. Han har indtil nu blot spillet to kampe for FCK. Det var i pokalturneringen, hvor han fik spilletid mod FC Vestsjælland og Fredericia.

Derudover råder FCK over veteranen Kim Christensen, der ikke har spillet en førsteholdskamp for FCK siden 27. april 2014, da holdet tabte 0-1 til FC Nordsjælland.

Ståle Solbakken understreger, at det naturligvis også handler om, hvad der er muligt at få her og nu, hvis FCK går i marken for at lede efter forstærkninger til målmandsposten.

Landsholdets reservemålmand har spillet stabilt i FCK, men til tider har keeperen også droppet fælt. Som her mod AaB.

18 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere