Brøndby-bøddel hyldet i Parken

Vejles Kjartan Finnbogason fik både sang og chokolade i Parken som tak for de to scoringer, der betød, at Brøndby ikke vandt mesterskabet i sidste sæson

Video: Discovery Networks Danmark

PARKEN (Ekstra Bladet:): Kjartan Finnbogason fik en heltemodtagelse i Parken.

Da Vejle-angriberens navn før kampen blev læst op, lød et stort jubelbrøl, der blev efterfulgt af en lille hyldestsang.

Den 32-årige islænding sikrede sig livslang kærlighed hos FCK-folk, da han sidste forår blev Brøndby-bøddel og var kraftigt medvirkende til, at mesterskabet ikke havnede på Vestegnen.

’Kjartan, merci fordi du er til’, stod der på et banner, der blev hevet frem på Sektion 12 midt i 1. halvleg, og efter opgøret fik Vejle-angriberen såmænd en plade Merci-chokolade af FCK-tilhængerne.

Kjartan Finnbogason fik en plade Merci-chokolade af FCK-tilhængerne. Foto: Gisle Thorsen
Kjartan Finnbogason fik en plade Merci-chokolade af FCK-tilhængerne. Foto: Gisle Thorsen

- Det var fedt, at de kunne hygge sig med det. Det er da megamærkeligt, men jeg forstår det godt. Fodbold er følelser, og det betyder meget for dem, at deres rivaler ikke vandt mesterskabet.

- FCK er en fantastisk fed klub. Danmarks største. Så noget må jeg have gjort rigtigt, sagde Finnbogason, der ofte bliver mindet om de to sene mål mod Brøndby tilbage i maj:

- Nu er jeg ikke på Facebook, men der er mange islændinge, der bor og studerer i København og støtter FCK. De snakker om det og synes, at det er fedt.

- Jeg synes også, at det er fedt, men det er ikke noget, jeg går og tænker så meget på.

Se også: Endnu en FCK-diskussion i Parken: Forsøgte 'at stjæle' straffespark

Se også: AGF-chef: - Vinder sjældent, når man er dum!

Komikeren Mick Øgendahl (tv.) og kokken Claus Meyer (th.) er en del af Superliga-projektet i Nykøbing FC. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Komiker og kok drømmer om Superligaen: - Vi håber, at der triller lidt magi i vores retning

For Jonas Kamper udløste faderens pludselig død en sorg, som han skulle have været bedre til at udtrykke. Nu udgiver hans søster en bog, hvor hans følelser er gengivet. Foto: Anders Brohus Sport og Spil Fodboldstjerne mistede far: Det skal være okay at sørge

166 kommentarer
Vis kommentarer