Annonce:
Annonce:

Cardiff-ejer: Cornelius det værste indkøb

Cardiffs koleriske ejer Vincent Tan afslører, at Andreas Cornelius blev købt for 10 millioner pund i FC København og betragtes som det største fejlkøb i klubben.

Cornelius var ingen succes i Cardiff. Det understreger klubbens ejer nu igen. (Foto: PA Photos)
Cornelius var ingen succes i Cardiff. Det understreger klubbens ejer nu igen. (Foto: PA Photos)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Andreas Cornelius er endnu ikke glemt i Cardiff. Championship-klubbens farverige ejer Vincent Tan mindes således stadig købet af FCK-angriberen med bitterhed.

I en Q&A-session, hvor lokalmediet Wales Online har været med, fortæller Vincent Tan således om 'Andreas Cornelius-sagen'.

- De to tidligere managere (Malky Mackay og Ole Gunnar Solskjær, red.) købte så mange spillere, betalte dem alt for høj løn og kaldte det et projekt.

- Den værste eksempel var da vi købte en angriber fra Danmark for 10 millioner pund, som ikke engang spillede 90 minutter for os og aldrig scorede et mål. Andreas Cornelius fik også 45.000 pund om ugen. Da jeg spurgte manageren til det, fik jeg at vide, at det var et projekt. Til 45.000 pund om ugen.

- Det er en stor manager, som walisiske fans ser ud til at elske. Jeg vil aldrig have den slags managers igen. Nogle gang fatter jeg det ikke. 10 millioner pund, 45.000 om ugen, ingen mål... og manageren er stadig elsket. Måske føler fansene sig en smule snydt, siger Vincent Tan ifølge Wales Online.

Andreas Cornelius var på kontrakt i Cardiff fra sommeren 2013 til januar 2014. I perioden nåede han at spille 105 minutter i Premier League fordelt på otte kampe.

FCK i fantastisk forfatning: Ståle kan stille med to hold

FCK-'helt': Bare jeg undgår skader

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: