Christian Poulsen stopper i FCK

Spiller afskedskamp søndag mod Hobro og har endnu ikke afklaret, om han fortsætter karrieren

Christian Poulsen i aktion mod FC Midtjylland forleden (Foto: Jens Dresling)
Christian Poulsen i aktion mod FC Midtjylland forleden (Foto: Jens Dresling)

Det blev kun til en enkelt sæson tilbage i FCK-trøjen for 35-årige Christian Poulsen. Parterne skilles, når kontrakten udløber denne sommer, oplyser klubben på dens hjemmeside.

- Christian har leveret en meget professionel og dedikeret indsats for klubben efter han kom tilbage sidste år, siger manager Ståle Solbakken.

-  Han har været med til at vise hele truppen, hvad der skal til for at nå det højeste niveau både på og uden for banen med sin store erfaring og professionalisme hver eneste dag. Vi ville gerne have beholdt Christian lidt længere, men sådan kunne det desværre ikke blive.

Selv ikke helt alene med Mads Toppel lykkedes det Steve De Ridder at score mod OB - belgieren er fortsat kun noteret for et enkelt Superligamål i FCK-trøjen. Efter 22 kampe! (Foto: Lars Poulsen). FC København Er De Ridder en færdig mand i FCK?

Christian Poulsen har endnu ikke afgjort, om han fortsætter karrieren.

- Jeg kunne være fortsat, men har valgt at stå frit med hensyn til, hvad min fremtid bringer. Det vil jeg bruge den næste periode til at overveje, siger han.

- Jeg var usikker på, hvad jeg ville med min karriere efter så mange år i udlandet, da jeg i efteråret 2014 skrev kontrakt med FCK. Derfor valgte jeg kun at skrive kontrakt frem til 30. juni i år.

Elmar Bjarnason er første skud på den stamme af forstærkninger, der skal forsøge at etablere AGF i Superligaen. (Foto: Claus Bonnerup) AGF AGF henter landsholdsspiller i Superligaen

- Det har været en god og spændende tid, og jeg har haft det rigtig godt med mine holdkammerater, Ståle, det øvrige trænerteam, sundhedssektoren, ledelsen og alle omkring holdet, så det er med en god følelse over for klubben, at jeg nu takker af. Jeg har samtidig en god fornemmelse af at have bidraget til en positiv udvikling i klubben.

Ståle Solbakken er tæt på at hente endnu en dansk landsholdsspiller til klubben (Foto: Jens Dresling) Superligaen Ståle i offensiven: Tæt på ny landsholdsspiller

Christian Poulsen kom som 20-årig fra Holbæk til F.C. København i sommeren 2000 og debuterede mod AaB i en hjemmekamp den 11. marts 2001. Han afløste faktisk den nuværende manager på den centrale midtbane efter dennes hjertetilfælde.

I sommeren 2002 skiftede han til Schalke 04 og indledte en lang udlandskarriere i Sevilla, Juventus, Liverpool, Evian og Ajax. Han noteret for 76 officielle kampe for FCK.

46 kommentarer
Vis kommentarer