Cornelius gør lyncomeback: Skal finde god rytme

Både Federico Santander og Andreas Cornelius er klar til at spille efter at have været ude med forstrækninger

Andreas Cornelius er udtaget til FCK's kamp mod Randers sammen med Federico Santander, der også gør comeback efter skade. Foto: Lars Poulsen
Andreas Cornelius er udtaget til FCK's kamp mod Randers sammen med Federico Santander, der også gør comeback efter skade. Foto: Lars Poulsen

Andreas Cornelius var på et tidspunkt meldt ude for resten af året med en forstrækning, men nu er FC København-angriberen klar til at spille igen.

FCK har til lørdagens superligakamp hjemme mod Randers udtaget både Cornelius og angrebsmakkeren Federico Santander, som også har været ude med en forstrækning.

Cornelius forventer ikke, at den korte fodboldpause på omkring to uger har kostet ham ret meget.

- Det er dejligt, jeg allerede kan spille igen. Det skete jo for bare to uger siden i Aalborg, og den første melding lød på fire-seks uger, så det er godt, at det er gået så hurtigt.

- Og på så kort tid bør man ikke miste sin form og rytme. Jeg glæder mig i hvert fald og håber, at jeg kan gå ind og finde tilbage til den gode rytme, jeg var inde i før skaden, siger Cornelius til klubbens hjemmeside.

Randers-kampen bliver Thomas Delaneys sidste hjemmekamp inden klubskiftet til tyske Werder Bremen, og det er holdkammeraterne opmærksomme på.

- Mon ikke fansene nok skal få sunget, at han har noget lækkert hår. Ellers skal jeg nok synge for. Men ellers er det nu ikke noget, vi tænker så meget over, og vi forbereder os helt som vi plejer.

- Det er nok mere Thomas, der kan have nogen specielle følelser omkring det, når kampen er ved at være slut, lyder det fra Cornelius.

Randers er det eneste hold i efteråret, der har formået at score to gange mod FCK, og Cornelius forventer derfor en svær opgave lørdag aften.

- Det er et godt hold, der ligger i toppen, men det er selvfølgelig altid noget andet at møde dem hjemme i Telia Parken end derovre.

- Men det er under alle omstændigheder ikke et hold, man bare kører over, understreger Cornelius.

FCK har udtaget en trup, hvor midtbanespilleren Benjamin Verbic sidder over med nogle småproblemer i lysken.

14 kommentarer
Vis kommentarer