Cornelius indrømmer: Skulle have scoret to

FCK har et angreb til 50 mio. kroner – nu mangler løverne kun målene

Andreas Cornelius skød med løst krudt i Odense. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Andreas Cornelius skød med løst krudt i Odense. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

ODENSE (Ekstra Bladet): - Lort. Lorteresultat!

Det ville være synd at påstå, at Andreas Cornelius var i perlehumør, da han bevægede sig ud mod Løve-ekspressen efter dukkerten i Odense.

Hvis bussen kørte på FCK-scoringer, ville den køre tør allerede i Nyborg…

- Det her er vi meget skuffede over. Vi skal score på de chancer, vi skaber, inden de scorer. Jeg har selv to, jeg – synes jeg selv – skal score på. Der er et indlæg, og så har jeg et spark med venstrebenet, hvor jeg sparker den over mål. Jeg prøver at lægge den over målmanden, men den fik lidt for meget, kan man vist roligt sige.

Se også: Supermål sænker FC København i Odense

Andreas Cornelius nægter at bruge sin lange skadespause som undskyldning. Når man er fundet værdig til at starte inde, må der også være en årsag!

- Nej, selvfølgelig har jeg været ude i lang tid, og det er første gang, jeg starter inde. Men det er ikke nogen undskyldning, altså. Den skal bare sidde der!

- Hvordan begynder målene at komme?

- Jeg har svært ved at svare for de andre, men jeg kan for min egen regning sige, at der måske lige… Altså, jeg mangler måske de fem procent skarphed, og den må jeg jo arbejde på at få.

- Men det har jo været lidt svært i og med, jeg har været skadet de sidste fem måneder. Jeg må gøre det så godt, jeg kan, så jeg kommer tilbage og finder den der skarphed. Det er det, jeg gør alt for at kunne – men det lykkedes ikke i dag. Det er ikke så godt, medgiver Andreas Cornelius.

Se også: - Kom nu herover! FCK-fansene raser mod deres egne spillere

Tre uafgjorte, et nederlag – og færdige i Europa. Hvor efterlader denne stime jer?

- Vi må alle sammen prøve at kigge lidt indad. Jeg synes, vi har leveret gode kampe i forhold til at skabe mange chancer, men vi har været mere ustabile defensivt - hvilket bl.a. sker, når man åbner lidt offensivt - end vi var sidste år. Vi har skabt, hvad vi skulle offensivt, men vi har ikke scoret – så det er ikke godt nok.

- Du er en del af Superligaens dyreste angreb til små 50 mio. kroner?

- Jeg er ikke så vild med at blande penge og mål sammen, man kan jo ikke regne det ud på den måde, men det er rigtigt nok, at det er interessant for folk. Vi er to dygtige angribere, som underpræsterer i dag, så det er ikke godt nok.

- Jeres fans er også pænt utilfredse – er man kold over for det?

- Vi er lige så frustrerede, som de er. Det er fair nok, de er sure. Det handler om følelser – og de er heldigvis også glade, når vi vinder.

 Se også: Derfor er FCK's megasalg kollapset

Bum! 'AK' skyder hul i FCK: 

15 kommentarer
Vis kommentarer