De er på skideren før FCK-brag: En sidder på tønden - tre skadet i derby

Slavia Prag er i problemer før Europa League-mødet mod FC København i den tjekkiske hovedstad

Slavia Prag vandt 1-0 i Parken for to uger siden, men slås med skader inden mødet med FCK i den tjekkiske hovedstad. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Slavia Prag vandt 1-0 i Parken for to uger siden, men slås med skader inden mødet med FCK i den tjekkiske hovedstad. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

PRAG (Ekstra Bladet): FC København slap fra derbyet med Brøndby med tre point og nul skader.

Så heldige var Slavia Prag ikke, da de søndag mødte rivalerne Sparta. De måtte nøjes med et point - og fik tre spillere skadet.

Midterforsvareren Kúdela og anfører Josef Husbauer måtte begge udgå i 2. halvleg, og højrebacken Coufal var også plaget af en skade efter 2-2-kampen mod rivalerne.

Derudover var angriberen Skoda slet ikke med. Han havde diarré…

De mange skader var temaet på det tjekkiske pressemøde onsdag eftermiddag, og træner Jindrich Trpisovsky måtte erkende, at han ikke har mange muligheder til kampen mod FC København.

- Vi er ret begrænsede, og nogle er ikke i stand til at spille. En har maveproblemer (Skoda, red.), men det går bedre.

- To af de tre (der blevet skadet mod Sparta, red.) kommer ikke til at spille. Én af dem spiller måske, sagde Slavia-træneren uden at sætte navn på.

Slavia Prag-træner Jindrich Trpisovsky må undvære flere profiler mod FCK. Foto: AP/Dmitri Lovetsky
Slavia Prag-træner Jindrich Trpisovsky må undvære flere profiler mod FCK. Foto: AP/Dmitri Lovetsky

Ligesom FCK er Slavia ude i et hårdt program for tiden uden meget tid til at restituere, og det har kostet på skadeskontoen for det tjekkiske førerhold.

- Jeg har fået mindre at tænke over, for jeg har færre muligheder. Vi ville være glade, hvis vi havde alle til rådighed, men det er ikke tilfældet.

- Det er ikke let, men det får ikke indflydelse på kampen. Der er altid spillere, der ikke er klar. Det er vi vant til, sagde Jindrich Trpisovsky.

Slavia Prag-træneren må også undvære angriberen Stanislav Tecl, der var med i Parken for to uger siden. Han har ødelagdt sit ene knæ og er ude resten af sæsonen.

Du kan naturligvis følge FCK's Europa League-opgør mod Slavia Prag på ekstrabladet.dk. Kampen sparkes i gang kl. 21.

Alexander Zorniger kæmper med at få Brøndby til at præstere i øjeblikket. Klubben er milevidt efter FCK og FCM, der er stukket af i toppen. Foto: Jonas Olufson Sport og Spil Superligaen Indefra: Superligaklub på spanden: Har ingen penge at handle for

Et hav af splinternye detaljer er blevet tilføjet til den seneste udgave af Football Manager. Foto: Sports Interactive. Sport og Spil Gør dig klar til søvnløse nætter: Sådan er det nye Football Manager

Se også: Nye oplysninger i milliard-transfer: Så meget bød Real Madrid forgæves

Bendtner kan grine hele vejen til banken, for han er den klart bedst betalte i norsk fodbold. Foto: Erik Eikebrokk Skandinavien - 7. nov. 2018 - kl. 11:24 Bendtner bomber banken: Tjener voldsom millionhyre i Norge

17 kommentarer
Vis kommentarer