Derfor får Viktor Fischer nu trøje nummer 77

FC København har været tvunget til at trykke nye trøjer forud for de kommende kampe mod Atlético Madrid

Viktor Fischer har fået nyt trøjenummer i FCK til Europa League, fordi 7-tallet allerede har været brugt i Europa. Foto: Ritzau Scanpix / Anders Kjærbye
Viktor Fischer har fået nyt trøjenummer i FCK til Europa League, fordi 7-tallet allerede har været brugt i Europa. Foto: Ritzau Scanpix / Anders Kjærbye

FC København Surrealistisk sæson: 'Aldrig så ekstremt i FCK før'

Når FC København på torsdag møder Atlético Madrid i Europa League, kommer det til at være med nogle ændringer på ryggen af flere spillere. Hverken Viktor Fischer eller Jonas Wind kommer til at spille med deres foretrukne nummer på trøjen.

UEFA-reglerne siger, at et rygnummer ikke må benyttes af mere end én spiller pr. sæson i europæisk forstand, og derfor har Viktor Fischer og Jonas Wind været nødt til at finde et andet nummer frem.

Viktor Fischer, som FC København købte i Mainz i sidste måned, har fået nummer syv, men i Europa League kommer han til at være iført trøje nummer 77, da Benjamin Verbic allerede har båret trøje nummer syv i europæisk sammenhæng i denne sæson.

Jonas Wind var allerede inden sæsonstarten tilmeldt den europæiske trup med trøje nummer 43, men han har for nylig skiftet til nummer 23. Det bliver dog nummer 43, som den unge angriber kom til at være iført, hvis han kommer i aktion mod det spanske storhold.

Derimod har der ikke været nogen problemer for Robert Skov, der også er ny mand i FC København-truppen i forhold til efterårets kampe i Champions League. Den tidligere Silkeborg-spiller vil være iført nummer 29.

FC København FCK-stjerne jubler over drømmestart: Men her skal han blive bedre

Stig Tøfting Tøftings klare melding til Ståle: Historisk dårlige tal, men...

Holland 17-årig dansker solgt for 26 mio: Nu stråler han for sin nye klub

6 kommentarer
Vis kommentarer