Det koster FCK’s Delaney-afløser

De danske mestre betaler cirka otte mio. kr. for den slovakiske EM-spiller Jan Gregus

FC København hentede søndag sin bøddel fra sidste sæsons Europa League-exit, og prisen på slovakiske Jan Gregus vælter ikke manager Ståle Solbakkens indkøbsbudget.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger betaler de danske mestre lige over én mio. euro - ca. 8 mio. kr. – for den 25-årige midtbanespiller, der i sidste sæson scorede i Parken, da FK Jablonec sendte FCK ud af Europa League.

Udover de ca. otte mio. kr., som ikke engang skal betales i et hug, ’risikerer’ københavnerne at skulle betale lidt yderligere til den tjekkiske klub, men det gør FCK gerne.

For bonusbetalingen til Jablonec bliver udløst, hvis FC København kvalificerer sig til Champions League.

Gregus, der netop nu er med sit land til EM i Frankrig og kan få spilletid mod England mandag, er udset til at afløse anfører Thomas Delaney på midtbanen.

Det ligger i kortene, at Thomas Delaney bliver solgt denne sommer, og derfor er Gregus allerede hentet ind nu.

Den 25-årige slovak bliver beskrevet som en meget alsidig central midtbanespiller, der både kan lave det hårde defensive arbejde og tage løbene ind i modstanderens felt.

Jan Gregus er desuden i besiddelse af et godt spark, hvad FCK ved selvsyn fik at mærke, da han for et lille år siden scorede i Parken direkte på frispark.

FCK indleder sine sæsonforberedelser mandag, men det bliver naturligvis uden det EM-optagede nyindkøb, der har fået en fireårig kontrakt  i den danske hovedstad.

FC København Delaneys afløser: FCK henter EM-spiller

Jan Gregus i kamp om bolden med den tidligere FCK-spiller, Nicolai Jørgensen. Foto: Polfoto FC København Stor ros: FCK-indkøb en af de bedste i tjekkisk fodbold

65 kommentarer
Vis kommentarer