Drama i Horsens - FCK tæt på bronzen

FC København var tidligt bagud, men kom tilbage i kampen og vandt 3-2 over AC Horsens

Det fremgik tidligere i en af billedteksterne til denne artikel, at det skulle være folk tilknyttet Brøndby Support, der stod bag overfaldet på FCK-fansene inden kampen mod Horsens fredag. Det er naturligvis ikke tilfældet. Det var en fejl, som vi nu har rettet. Vi beklager

FC København overvandt AC Horsens’ chokstart, da københavnerne fredag aften slog Horsens 3-2 i en intens kamp på udebane i Alka Superligaen. 

Horsens brændte et straffespark og fik en mand udvist i den hæsblæsende affære.

Horsens bragte sig foran efter otte minutter, men FCK kom igen og tog alle tre point efter to scoringer af Federico Santander og en enkelt af Erik Johansson. 

Kampen i Horsens fik en uhyggelig optakt: Vilde scener ved Parken: 80 Brøndby-bøller overfalder FCK-bus

Med sejren kravler FCK over FC Nordsjælland på tredjepladsen og lægger dermed maksimalt pres på nordsjællænderne før deres kamp i denne runde, hvorimod Horsens nu er uden sejr i 11 kampe.

Horsens kom ud til første halvleg som lyn og torden, og det gav pote, da forsvarsspilleren Alexander Ludwig bragte Horsens foran med 1-0 efter otte minutter. Målet kom efter et langt indkast. 

Få minutter forinden havde Horsens-angriberen Kjartan Finnbogason brændt et straffespark.

Horsens havde reservemålmanden Marcus Bobjerg på mål, og han havde flere gode redninger. Han kunne dog ikke stille noget op, da FCK-angriber Federico Santander kom alene igennem og udlignede til 1-1.

I første halvlegs tillægstid scorede Federico Santander sit andet mål til stillingen 2-1 til FCK. 

Anden halvleg var ikke helt lige så underholdende som første halvleg, og FCK havde godt styr på Horsens, som jagtede 2-2-målet.

Det var i stedet FCK som øgede til 3-1, da forsvarsspiller Erik Johansson headede bolden i mål. 

Horsens svarede tilbage, da backen Rune Frantsen reducerede på hovedstød til 2-3 et minut før tid. 

Minuttet efter blev Horsens' Mads Juel Andersen udvist, da han fældede Santander som sidste mand på Horsens' banehalvdel.

FCK-fans overfaldet foran Parken : Her er Brøndbys reaktion

Kommende FCK-spiller ude på ubestemt tid